COMPARTEIX

Com ha anat la setmana? Ja estàs de vacances? Nosaltres no parem! I sembla ser que molts de vosaltres, tampoc! No t'ha passat mai que quan gaudeixes d'un espectacle et quedes amb les ganes d'exterioritzar les emocions que t'han fet viure? No ens cansarem de dir-ho: t'agradi o no, valora l'espectacle, ja sigui en arribar a casa o a l'endemà. Una setmana més, et fem arribar els comentaris de molts de vosaltres que heu volgut compartir amb el TR3SC. 

Venim d'una setmana farcida amb les obres més ben valorades del moment, i això ho indica la mitjana de valoracions dels socis que tenim al nostre web. Començant per 'Audiència & Vernissatge', sembla que l'aposta de Pere Arquillué com a director ha encaixat a la perfecció.

 

 

'Bodas de sangre' sempre enamora. Per tot. Per la música, per les interpretacions i pel cavall. No és cap spoiler. Però, coneixedors de la dificultat que suposa introduir un equí en una obra de teatre, l'animal també rep crítiques. I totes són positives.

 

 

Sense ser un musical, 'La importància de ser Frank' té un repartiment excel·lent per interpretar qualsevol cançó que els posin per davant. Però l'obra no és només això. David Selvas ha aconseguit dirigir el clàssic de Wilde amb un ritme i una musicalitat que el fan únic i actual:

 

 

I per anar tancant l'aparador teatral, una de les perles del Grec: 'Una gossa en un descampat'. Amb un 5/5 com a mitjana, és l'obra amb la valoració més alta del festival. Comprova-ho tu mateix:

 

 

El cinema a la fresca és una de les propostes que més reclam origina a l'estiu. Aquesta setmana la Sala Montjuïc ens ha deixat una nova projecció: 'Snatch, cerdos y diamantes'.

 

 

Terrats en cultura - Coincidències continua apostant per espectacles de petit format en indrets atípics de la ciutat de Barcelona. Aquest cop va ser el torn de Sidonie, amb un concert cara a cara amb els espectadors, d'entre els quals, alguns de vosaltres.

 

 

Seguint en el terreny musical, la Parròquia de Sant Martí d'Empúries va acollir un concert dedicat a la figura femenina de la música. A la Rosa Maria li va encantar:

 

 

La setmana passada, alguns socis van poder gaudir d'una proposta que combina art i gastronomia per conèixer la figura de Gala Dalí. La visita guiada més el sopar posterior completen una experiència d'allò més singular. Ah! Al setembre hi ha una nova visita programada.



 

Més art i més gastronomia. En aquest cas, però, l'experiència no inclou cap àpat, però sí una visita guiada a l'exposició 'La cuina de Picasso'. Seguint amb els comentaris, tenim ganes de conèixer el guia!

 

 

I tanquem aquest #SócTR3SC amb una passejada literària. Tània Juste, autora de 'Passatge al nou món', va començar l'itinerari al pati Museu Marítim de Barcelona, per navegar, sobre el terreny, per la seva obra literària.

 

 

Ja ho saps, la cultura, compartida és millor. Ens veiem la setmana que ve! ;)

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES