COMPARTEIX

Recomanacions
30 DE JUNY DEL 2019 per TRESC

Ets dels ‘afortunats’ que es quedarà a Barcelona a l'estiu? Pateixes per sentir-te sol i avorrit en una ciutat que sembla que es fongui i que només estigui habitada per turistes? No saps com aprofitaràs els vespres i nits d’estiu? No pateixis més. No és cert que a Barcelona en aquests mesos no hi hagi res a fer. Quan el sol comença a caure i l’ambient comença a refrescar-se, la ciutat es desperta. No t’ho creus? Doncs llegeix aquest recull de propostes que animaran les vesprades d’estiu gràcies al teu carnet de soci o sòcia del TR3SC: sopars en espais singulars, concerts en racons agradables, visites guiades a edificis emblemàtics que acaben amb copa de cava... Veuràs que passar l'estiu a Barcelona no és tant dramàtic com sembla!   

 Sopars amb estrelles a l'Observatori Fabra

Sopars amb estrelles a l'Observatori Fabra

Podràs gaudir d'un deliciós sopar en un dels miradors privilegiats de Barcelona. S'inicia la vetllada amb el sopar, amb una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica de Miquel Guimerà, xef executiu de Paradís Gourmet. Després del sopar, podràs escoltar una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts. A continuació podràs visitar el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i accedir a la sala de la gran cúpula des d'on observaràs elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament. Un experiència deliciosa!

 Sopars amb espectacle medieval al Palau Requesens

Sopars amb espectacle medieval al Palau Requesens

Lluites de cavallers, ballarines àrabs i jocs malabars amb foc al pati del palau. Visitaràs el Palau Requesens (s.XIV) de la mà d'historiadores que us explicaran la fascinant vida d'Isabel de Requesens, virreina de Nàpols, i tot allò que es coneix d'aquest palau. Per primer cop, podràs accedir a la torre de guaita i a la terrassa, des d'on es veu tot el Barri Gòtic. L'activitat comença al pati del Palau, amb una copa de cava de benvinguda i un sopar d'inspiració medieval, servit al Tinellet, acompanyat d'una suau música de l'època, que et farà sentir com un hoste especial de la Virreina. L'espectacle d'havent sopat, recrearà una nit medieval com la pròpia Isabel de Requesens hagués ofert als seus convidats més il·lustres.

 El sopar de l'enigma a la Reial Acadèmia de Medicina

El sopar de l'enigma a la Reial Acadèmia de Medicina

Seguim amb els sopars! Aquest n'és un de molt misteriós. I és que la Barcelona de finals del segle XIX pot amagar secrets i misteris macabres, i l'edifici neoclàssic de la Reial Acadèmia de Medicina no és una excepció. Vols sentir-te Sherlock Holmes per una nit? Vine i participa en el Sopar de l'Enigma, on a través d'una nit teatral podràs investigar i esbrinar el misteri de l'acadèmia. Et rebran amb una copa de cava, gaudiràs d'una visita teatral de la mà dels personatges i d'un sopar a la sala principal.

 Sopars Sefarad al Palau Requesens

Sopars Sefarad al Palau Requesens

Descobreix la vida i els costums de la comunitat hebrea a Barcelona a l'època medieval! Visitaràs els carrers on vivien i tastaràs les seves millors receptes de celebració (Any Nou, Pasqua Jueva...) mentre escoltes belles melodies de l`època. Podràs visitar la Sinagoga Major, la més antiga d'Europa (s.VI), on us faran una breu explicació d'anècdotes relatives a la seva història. Al Tinellet del Palau Requesens, on també hi ha una pedra amb inscripcions hebrees, se servirà una copa de cava de benvinguda i tindrà lloc el sopar de degustació.

 Capvespres d'estiu a Santa Maria del Mar

Capvespres d'estiu a Santa Maria del Mar

Una visita exclusiva per a grups reduïts que permet passejar pràcticament en solitari per l'interior d'una de les esglésies més especials de la ciutat. Les tribunes, la cripta i la capella neoclàssica, espais normalment no accessibles, estan inclosos en aquest recorregut en el qual el silenci, la il·luminació monumental i la immensitat de l'edifici acompanyen una experiència única. Des dels diferents nivells de cobertes podràs contemplar els estrets carrerons del Born, els principals edificis de Ciutat Vella i una impressionant panoràmica de 360º sobre Barcelona quan es fa de nit.

 Divendres de blues al MEAM

Divendres de blues al MEAM

Dona vida als divendres  amb els concerts de blues en el marc incomparable del Palau Gomis, edifici renaixentista del segle XVIII. Una manera nova de gaudir de les tardes dels divendres, i és que és un veritable plaer contemplar el millor art modern escoltant i gaudint d'excel·lent blues amb una copa a les mans i en un ambient agradable i relaxat


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES