COMPARTEIX

Sabem que t'agrada sortir, i més encara amb la calor que tenim a sobre, i utilitzar els avantatges que et proporciona formar part del TR3SC, però encara pots col·locar-li la cirereta al pastís: valora, critica, ressenya els espectacles que vegis o les propostes que gaudeixis a la web del TR3SC. Perquè creiem que un espai que reflecteixi el punt de vista dels socis és vital, fem un recull de les opinions que ens han anat deixant aquesta setmana. Aquí en tens uns exemples:

Començant pel món de les arts escèniques, una de les obres que segueix destapant somriures i rebent les millors puntuacions a tot arreu és 'La importància de ser Frank'. 

 

 

A punt d'arribar a l'equador del Festival Grec, és obligatori dedicar unes línies a una de les seves perles, tal com ho va fer l'Esther. Parlem d'Una gossa en un descampat'.

 

 

Sembla que l'aposta de Pere Arquillué per començar la seva trajectòria com a director, ha estat una decisió que ha encaixat. Amb 'Audiència & Vernissatge' i dirigint a tres amics seus, el resultat no podia anar malament. Sinó, pregunteu-li a l'Elisabet.

 

 

Tots els dissabtes, fins al 23 de febrer, tens l'oportunitat de veure l'exposició 'Antoni Tàpies. Biografia política'. L'àmplia gamma de propostes que oferim al TR3SC, et permet gaudir de visites guiades exclusives i exposicions que valen molt la pena.

 

 

La setmana passada també va haver-hi una d'aquelles propostes diferents. Al pati de l'IEC, La Caravaggia ens va transportar uns segles abans amb un repertori de música tradicional

 

 

Si encara no heu explotat l'aparador de rutes del TR3SC, ara és el millor moment per fer-ho. Activitats a l'aire lliure per descobrir racons i històries que segur no et deixaran indiferent. Per exemple, la ruta per la Barcelona maçònica:

 

 

Pels que us agrada omplir la panxa a base de bona gastronomia, el mercat de Santa Caterina ofereix diferents experiències enogastronòmiques amb les D.O. catalanes. La Pilar va sortir encantada del darrer tast:

 

 

Ets dels que t'agraden les sorpreses? Si és així, aquesta proposta segur et sedueix. Un sopar pop up sensorial, on coneixeràs altres persones, i del qual no en saps el lloc fins al mateix dia de l'experiència. 

 

 

I per acabar, el cicle 'Elles i el jazz' d'enguany al Vijazz ha deixat a tothom amb ganes de més. Poesia i jazz es van entrellaçar en un vespre especialment elegant. És una llàstima, però, sota cap sorpresa, ens haurem d'esperar a l'any que ve per repetir-ho, Carles. 

 

 

Ja ho has vist: a banda de gaudir de les propostes de la cartellera cultural, posa't el "mono" de crític i opina. No costa gens. Així també es contribueix a la cultura, i no ens oblidem que és de tots i tenim el deure de cuidar-la!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES