COMPARTEIX

Ja ha arribat l’estiu. I amb ell les nits xafogoses amb el ventilador a tota potència, els mosquits empipadors, els turistes despistats barrant-te el pas pel carrer, les cremades a l’esquena, els aires condicionats  destrossant-te el coll... Buff! Prou. Sort en tenim dels teatres, de les sales de cinema, dels festivals de música, de la lectura i del bon vi per donar sentit a l’estiu! I és que un estiu sense cultura és com una obra de teatre sense aplaudiment final. Quines activitats culturals amb avantatge TR3SC han refrescat aquesta calorosa setmana? Repassem-les! 

Molts de vosaltres ja heu pogut gaudir de les primeres funcions del Festival Grec. En Josep va anar a la inauguració del festival i va quedar bastant sorprès amb ‘El poema de Guilgameix, rei d'Uruk’ d’Oriol Broggi.

 

 

Una altra perla d’aquest Grec és ‘Audiència & Vernissatge’, el debut de Pere Arquillué com a director. Què us ha semblat? Aquesta és la opinió de la Margarita:

 

 

L’Ignasi us recomana amb molt d’entusiasme ‘Humans’, també del Grec, dirigida per Mario Gas.

 

 

I per tancar la secció d’arts escèniques d’aquesta setmana ens queda l’obra ‘Una gossa en un descampat’,  dirigida per Sergi Belbel. Així us la recomana en Josep:

 

 

Una molt bona manera per refrescar-se i gaudir de l’estiu és amb les sessions de cinema a la fresca com les de la Sala Montjuïc. En Juan Carlos va anar-hi per gaudir de ‘Lion’ i, pel que sembla, va passar una vetllada genial:

 

 

Com ja sabeu, un dels grans avantatges de ser soci/sòcia del TR3SC són les preestrenes de cinema. I aquesta setmana n'heu tingut un munt! Vau poder sentir les papallonetes a l’estómac que sovint senten els joves a l’estiu amb la preestrena de ‘En la playa de Chesil’:

 

 

Tal com diu en Jordi, a l’estiu sempre venen de gust les comèdies franceses entretingudes com la deCásate conmigo. Por favor’.

 

 

I amb la preestrena de ‘Formentera Lady’ vau poder viatjar als paisatges de la màgica illa i conèixer el director del film Pau Durà i els actors Jordi Sánchez i Sandro Ballesteros.

 

 

També vam tenir el privilegi de comptar amb l’equip de la pel·lícula a la preestrena de ‘Jean-François i el sentit de la vida’. La Maria del Pilar en va sortir encantada!

 

 

Per acabar d’arrodonir la setmana no podia faltar el bon vi i el bon menjar! Això és el que es va trobar la Silvia a la Gastro Week by Abadal:

 

 

Capvespre entre vinyes, art, aperitiu, sopar i vi de qualitat en un indret únic: la Vinya dels Artistes. Com diu la Carme, no hi va faltar res per passar una vetllada molt agradable.

 

Doncs ja ho saps. Dona vida al teu estiu amb les activitats que et proposem. Prohibit quedar-se a casa amb el ventilador endollat! I tu, has fet alguna de les activitats que et proposa el club i vols compartir la teva experiència? No t’oblidis de deixar el teu comentari al web!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES