COMPARTEIX

Recomanacions
28 DE JUNY DEL 2018 per Oriol Aguilà, director del Festival de Peralada

L’estiu arriba a Peralada amb el barroc com a emblema, de la mà del contratenor Xavier Sabata, artista resident, amb un passeig per diversos registres de l’artista i diversos espais del Resort.

A l’hora de destacar alguns moments de la programació no deixaria de recomanar la Flauta Màgica de Mozart amb el tàndem del mestre Josep Pons a la batuta i el director teatral Oriol Broggi en el seu debut operístic.

I la programació de dansa, amb quatre propostes com la fascinant Giselle del prestigiós Ballet del Capitole de Toulouse, l’estrena a Catalunya de l’Oda al Tiempo de Maria Pagés, la presència estelar de Svetlana Zakharova -el gran nom de la dansa internacional-, i la cloenda amb Folia que uneix de la música barroca i el hip hop.

L’Estiu Musical porta noms icònics com Rufus Wainwright, Carla Bruni o Santana, i l’estrena del tàndem que formen Silvia Perez Cruz i Marco Mezquida.

Un cartell pensat per fruir, i per alimentar el nostre esperit, amb propostes creatives que enriqueixen Peralada com a destinació i com a Festival ineludible per passar la millor nit de l’estiu.

 


per  Oriol Aguilà, director del Festival de Peralada

ÚLTIMS ARTICLES