COMPARTEIX

El plaer  que produeix la cultura es multiplica si el pots expressar i compartir. És per això que ens encanta conèixer les opinions dels nostres socis sobre les activitats culturals més destacades. Aquesta setmana heu tingut feina, no heu parat quiets gaudint de les activitats exclusives que hem organitzat. I és que sabem que quan es desperta la dèria cultural no hi ha qui us pari; ni els molestos ruixats d’aquesta setmana han aconseguit deixar-vos tancats a casa! Repassem totes aquestes activitats exclusives a través dels vostres comentaris? Som-hi.

Les preestrenes de cinema són un èxit. Què pot ser millor que veure una bona pel·lícula? Doncs veure-la abans que ningú! Aquesta setmana n’hem organitzat tres. D’una banda, El malvado zorro feroz, una divertida comèdia d’animació infantil que ha agradat a grans i petits.

D’altra banda, la història d’autodescobriment d’una dona de la pel·lícula Como nuestros padres, a molts de vosaltres us ha commogut:

També heu pogut assistir a la preestrena d’una altra pel·lícula sobre l’apoderament femení: El orden divino. A més a més, després de la projecció vau poder gaudir del col·loqui conduït per Rosa Maria Calaf amb Cécile Bühlmann, activista de l'època, militant del partit polític Els Verds i excongressista; Marta Zoffoli, actriu de la pel·lícula i Carme Sanmartí, doctora en Història contemporània. Una vetllada cinematogràfica ben rodona!

De música també us en heu fet un tip: dos ‘Més que música’ amb Halldor Mar i Flamingo Tours, i un concert TR3SC amb The Monkey Men. Un dels mèrits dels ‘Més que música’ és el fet de poder conèixer l’artista de forma propera. D’aquesta manera vau poder gaudir de l’entrevista i de les cançons de Halldor Mar. A molts, com a la Mercè, se us va fer curt:

I amb el ‘Més que Música’ de Flamingo Tours, el cicle de trobades que us permet conèixer de més a prop els artistes del moment, vau poder escoltar una banda amb vocació viatgera i buscavides liderada per Myriam Swanson. Aquells que encara no la coneixíeu, vau poder entendre perquè Swanson està considerada com una de les veus i icones més importants de l’escena barcelonina:

Sabem que no vau parar de moure l’esquelet amb el Concert TR3SC de The Monkey Men! El seu swing, blues i rock and roll us va atrapar. En Miquel no pot explicar-ho millor:

Les ànsies literàries van quedar satisfetes amb dues activitats molt completes. La Ruta literària amb Anna Garcia amb el llibre protagonista Barcelona rara avis us va ensenyar la cara més sàdica de Barcelona. Així ho explica la Sofia:

Els periodistes Sergi Vicente i Joan Roura us van apropar la realitat de la Xina amb motiu de la publicació de Xina Past Forward, el llibre on Vicente passa comptes amb el país i amb si mateix alhora que observa la societat xinesa . Una xerrada que tots coincidiu a descriure com amena i molt interessant.  

Acabem el repàs d’aquesta setmana amb una de les activitats exclusiva TR3SC que més clarament representa el fet de compartir la cultura: el Vis à Vis TR3SC. La cantant i compositora Clara Peya i el celler familiar Sangenís i Vaqué van tancar aquest cicle de Vis à Vis de dones. Mentre tastàveu 3 vins DOQ Priorat, vau poder conèixer el talent de Peya i, improvisadament, us va oferir una cançó en directe tocant el piano del MEAM. Així ho explica la Dolors:

Et deixem algunes de les millors imatges de les últimes activitats del TR3SC.

 

 

        


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES