COMPARTEIX

Una setmana més, ens alegrem de compartir amb tu, totes les opinionscrítiques i ressenyes més destacades de les activitats culturals exclusives que hem organitzat des del TR3SC! Ens agrada que ens deixis comentaris al web sobre allò que vas a veure amb el teu club de cultura per excel·lència. Sabem que t'agrada sortir i descobrir noves experiències culturals amb el carnet de soci/sòcia a la butxaca i gaudir dels múltiples avantatges que et permet el fet de ser del TR3SC. Per això volem que recomanis i et deixis recomanar, en aquest cas per altres amants de la cultura, de les millors propostes que has fet els últims dies amb el TR3SC.

La setmana passada vam comptar, per partida doble, amb una de les activitats TR3SC que més us agrada, el Vis à Vis. Vam tenir l'honor de parlar amb Rosa Maria Calaf, una figura transcendent del món del periodisme en l'àmbit estatal. Calaf ens va apropar a la seva carrera professional com a corresponsal al llarg de tota la seva trajectòria amb anècdotes i històries personals d'allò més interessants. 

 

 

L’últim Vis à Vis de la setmana va omplir de bat a bat el Museu Europeu d'Art Modern. El públic va tenir l'oportunitat de conèixer de ben a prop l'escriptora Bel Olid Pol Galofré, reconegut activista trans, i gaudir d'una conversa despullada sobre el feminisme i el sistema de gèneres. 

 

Els més cinèfils vau poder gaudir d'una nova preestrena de cinema: aquesta vegada, us vam portar en primícia el film de dos tenistes que van deixar empremta, no només en el món de la raqueta, sinó a l’esport en general. ‘Borg McEnroe. La Pel·lícula’, explica la rivalitat d’aquestes dues llegendes, el suec Björn Borg i el nord-americà John McEnroe, per tot el que generaven tant dins com fora la pista. Si encara no l'has anat a veure, fes-ho. És una història irrepetible.

 

 

 

I els curiosos i amants de la literatura heu pogut gaudir d’una ruta literària amb Julià Guillamon, l’autor del llibre ‘El barri de la Plata’ en què ens hem traslladat a ple segle XX per conèixer la història del barri del Poblenou i hem pogut tancar aquesta ruta pel temps amb un fantàstic vermut. I, si encara en vols saber més, segur que podràs descobrir moltes més anècdotes si llegeixes la novel·la.

 

 

I, parlant de literatura, aquesta setmana hem pogut gaudir d'una activitat molt especial per celebrar l'any Manuel de Pedrolo. Una trobada en què hem descobert el 'sentit crític' de l'escriptor i en què Aina Torres va ser l'encarregada de llegir part dels textos d'aquest autor tan prolífic que volia acostar la literatura a tots els tipus de lectors.

 

 

I al nostre repàs setmanal no hi podia faltar la visita al Celler Pere Guardiola per endinsar-nos en el món instagramer de la vinya i el vi. I, evidentment no podíem acabar la visita sense fer un tast dels seus vinsUna bona experiència entre copes i ganes de capturar la màgia del celler amb els nostres smartphones!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES