COMPARTEIX

Notícies
20 DE JUNY DEL 2018 per Francesc Casadesús, director del Grec

El Grec d’enguany ressegueix els viatges d’anades i tornades per la mútua fascinació entre Orient i Occident en una possible Ruta de la Seda. Un Grec que us permetrà descobrir noves espècies d’animals escènics i tastar nous gustos que surten de la barreja, la hibridació i la creativitat dels nostres artistes.

Mantenim una separació en la programació entre el Grec Montjuïc, més internacional, més en línia amb les temàtiques del festival (i espectacles amb menys funcions), i el Grec ciutat on essencialment coproduïm amb altres teatres i agents culturals.

Per  fer-vos més fàcil la tria hem organitzat els espectacles en quatre itineraris que podreu trobar al web. Els ‘viatgers per la ruta de la seda’ són propostes on hi ha present el diàleg entre Orient i occident per als que tenen ganes de fer un viatge per les cultures que trobem al llarg de les històriques rutes. Per a espectadors exigents que els agrada anar més enllà del que ja coneixen, amb novetat i artistes amb trajectòria però amb la seguretat d’una recomanació us proposem el recorregut ‘pels que viatgen amb guia’. Si voleu descobrir noves formes escèniques, creacions contemporànies, ‘explorar nous sabors’ aquest és el vostre itinerari. O potser que sigueu ‘caçadors de bones estones’ us preferiu viure les nits d’estiu amb resultat garantit, propostes de qualitat, artistes coneguts i un punt de frescor i entreteniment.

 El Monstre al laberint

El Monstre al laberint

Hi ha qui li agrada viatjar amb guia i per això s’informa i escolta recomanacions. Aquest és un projecte musical molt especial, per primer cop al Grec tots els cors de l’Orfeó Català en un projecte extraordinari i molt atractiu que només han representat poquíssims festivals a Europa.

 Montefusco

Montefusco

Els nous sabors a vegades es troben combinant gustos i en aquest cas podreu gaudir d’un concert irrepetible liderat per Enric Montefusco però amb la presència també de Maria Arnal i marcel Bagès, el Niño del Elche i altres convidats que han participat en el seu darrer disc.

 Cloud Gate

Cloud Gate

Els viatgers de la ruta de la seda tenen en aquest espectacle un dels seus màxims exponents, un diàleg entre orient i occident, entre la bellesa i perfecció de la dansa asiàtica i la música exigent del gran compositor John Cage.

 Tabarnak

Tabarnak

Voleu passar una bona estona disfrutant del circ? Aquesta companyia del Quebec està formada per un col·lectiu que prové d’un petit poble i ens farà gaudir de la música i acrobàcies per a tots els públics.

Entre tota la oferta del Grec trieu la que més s’adigui al vostre estat d’ànim i.... bon viatge!


per  Francesc Casadesús, director del Grec

ÚLTIMS ARTICLES