COMPARTEIX

Sabem que t’agrada sortir i descobrir noves experiències culturals amb el carnet del TR3SC a la butxaca i deixar-te recomanar per altres amants de la cultura, com tu. Per tot això, volem compartir amb tu les activitats que hem organitzat des del TR3SC aquesta última setmana a través de les opinions, crítiques i ressenyes que ens deixeu al web sobre allò que aneu a veure amb el TR3SC!

Els socis amants de la lectura i de Barcelona, han tingut l’oportunitat de gaudir de la ruta literària del llibre 'La mirada de la Sargantana' amb el seu autor, Roger Bastida. Una oportunitat per descobrir que hi ha racons del centre de la ciutat que guarden més històries de les que haguessin pogut imaginar.

 

 

Aquests últims dies també hem pogut gaudir del millor cinema independent i d’autor que es fa actualment al D’A Film Festival. Una experiència única que combina les projeccions amb la presència dels seus directors i el diàleg amb el públic a través de xerrades i tallers oberts a tothom.

 

 

A més, aquests dies els amants del cinema també heu pogut gaudir d’un Munt de preestrenes! Per començar, la commovedora pel·lícula 'Lucky', dirigida per Jhon Carroll Lynch. Un drama que parla sobre el viatge espiritual que pren un home de 90 anys cap al tram final de la seva vida. I també de la comèdia francesa, ‘Mi familia del norte’, la continuación de ‘Bienvenidos al Norte’, que ha agradat molt entre els socis i sòcies:

 

https://www.tresc.cat/f/66153/mi-familia-del-norte/

 

Una altra de les preestrenes de la passada setmana ha estat ‘Rebelde en el centeno’, que narra la vida del famós i enigmàtic escriptor J.D. Salinger centrant-se en les circumstàncies que envolten la creació de la seva obra mestra, ‘El guardián entre el centeno’.

 

 

L’última preestrena de la setmana pasada va ser ‘Amante por un dia’, en què després d’una ruptura, una noia de 23 anys torna a casa del seu pare i descobreix que aquest té una relació amb una noia de la seva mateixa edat.

 

 

 

Acabem el repàs amb una de les activitats pròpies que preparem amb especial il·lusió i dedicació, el ‘Més que Música’. Aquesta vegada el nostre convidat ha estat el cantautor Roger Mas que ens ha presentat el seu nou treball en petit comitè i ens ha fet un tastet dels seus temes en acústic, una trobada d’allò més especial.

 

Tanquem aquest resum amb un petit tast del Més que Música amb Roger Mas i, si ja estàs pensant en què faràs els pròxims dies amb el TR3SC, aquí tens un llistat de propostes.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES