COMPARTEIX

Notícies
27 DE MARÇ DEL 2018 per TRESC

'El teatre és tan infinitament fascinant perquè és molt accidental, tant com la vida'. Ho deia el dramaturg Arthur Miller i les seves paraules són pura veritat. Tan accidental és que algú et recomani una obra com que aquella obra et canviï la vida. Recomanar-te teatre amb alta dosi de fascinació és el que ens mou i, d'això, aquesta temporada, la cartellera en va plena. Només cal que escullis bon teatre, i a gaudir-lo!

 Sopa de pollastre amb ordi

Sopa de pollastre amb ordi

El que estan cuinant a La Perla 29 fa bona olor i, per això, farem una funció exclusiva per a tu, a un preu especial, perquè ho puguis tastar dels primers! Anota't la data. Dirigeix la proposta Ferran Utzet i l'interpreten ni més ni menys que Pol López, Maria Rodríguez, Màrcia Cisteró, Lluís Villanueva o Ricard Farré

 Medea

Medea

Medea i Bérénice. Dues dones, dues estrangeres. Quan el destí les converteix en desarrelades, només els queda el dret de patir o de desencadenar la tragèdia. Dues opcions, dos clàssics per al nostre present convuls. Nou èxit protagonitzat per Emma Vilarasau? Ho sabrem a partir de l'11 d'abril al Teatre Lliure de Montjuïc.

A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)

A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)

L'obra revelació de Fira Tàrrega 2016 fa temporada (curteta!) a La Seca Espai Brossa fins a principis d'abril. Creació de Marc RosichCia. Roberto G. Alonso, un referent de la dansa-teatre a Catalunya i a Espanya pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la narrativa teatral i una concepció escènica peculiar, imaginativa i detallista.

 El Llibertí

El Llibertí

Contents. La cartellera barcelonina recupera un dels seus èxits més icònics. I doblement contents perquè ho fa de la mà d'una de les més grans figures del teatre de casa nostra: Àngels Gonyalons. Joan Lluís Bozzo torna a dirigir aquest text que ha estat definit com una comèdia intel·ligent, lleugera i divertidíssima.

Mala broma

Mala broma

Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz protagonitzen la que pot ser una de les comèdies negres de la temporada. Es pot fer broma de tot? Quins són els límits de l'humor? De què no es pot fer mai broma? De qui no es pot riure mai? A la Sala Muntaner fins al 6 de maig.

 Sol Solet

Sol Solet

La directora Carlota Subirós torna a acostar-se al teatre d'Àngel Guimerà per capbussar-se aquesta vegada en una de les obres més tèrboles i desconegudes del dramaturg, en la qual la poderosa vitalitat sexual de la seva protagonista dona lloc al naixement d'un dels personatges femenins més fascinants del teatre català. Fins al 8 d'abril al TNC!

 Les noies de Mossbank Road

Les noies de Mossbank Road

És l'èxit indiscutible de la temporada i si encara no l'has anat a veure estàs cometent un PECAT majúscul. Text, interpretacions, direcció i banda sonora; tot ben fet. Riuràs, tornaràs a tenir 18 anys, repassaràs les amistats que t'han marcat i l'emoció vindrà sola. Potser et caurà alguna llàgrima. La pots veure de gira pel territori català!

 Moby Dick

Moby Dick

Al web TR3SC té una puntuació de les més altes amb un 4,3 sobre 5 punts i els socis i sòcies que ja l'han vist en diuen coses així de boniques: "No hi ha paraules per descriure-ho! Insuperable", "Josep Maria Pou magistral! Una excel·lent interpretació" o "De lo mejor visto en teatro últimamente". Encara dubtes d'anar-hi? 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES