Ja tornem a ser aquí! Comencem aquest 2018 amb el 16è cicle del Vis à Vis: conversa reposada, trobada distesa i ganes de conèixer personatges del món de la cultura. El Vis à Vis torna i us deixem les imatges de la tertúlia amb l'actor Francesc Orella, la directora de teatre Carme Portaceli, l’artista Perico Pasto, els cuiners Germans Torres i el grup Els Amics de les Arts, l’actor Joel Joan i l'actriu Vicly Peña. Properament conversarem amb l’actriu Àngels Gonyalons.
Una tertúlia a quatre bandes entre el convidat, el tast de vins d'un celler de la DO Penedès, acompanyats d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic, l'exclusivitat de l'espai del Museu MEAM i, per descomptat, el soci del TR3SC Tot gràcies a la complicitat d'Ibercaja.
#VisàVis amb Francesc Orella i el celler Eudald Massana Noya
Una tertúlia amb el reconegut actor Francesc Orella, qui ha encarnat personatges de gran rellevància com ‘Tomàs Rossinyol’ de la sèrie Ventdelplà o ‘Merlí Bergeron’, de Merlí; o ha triomfat en els teatres de tot Catalunya amb ‘Art’, i ha participat en pel·lícules amb gran ressò internacional com 'Truman' (Cesc Gay, 2014).
En aquest Vis à Vis, hem conversat de la seva llarga trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins DO Penedès del Celler Eudald Massana Noya, que rere 9 generacions aconsegueixen un dels millors vins del nostre país, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Francesc Orella i el celler Eudald Massana Noya
Una tertúlia amb el reconegut actor Francesc Orella, qui ha encarnat personatges de gran rellevància com ‘Tomàs Rossinyol’ de la sèrie Ventdelplà o ‘Merlí Bergeron’, de Merlí; o ha triomfat en els teatres de tot Catalunya amb ‘Art’, i ha participat en pel·lícules amb gran ressò internacional com 'Truman' (Cesc Gay, 2014).
En aquest Vis à Vis, hem conversat de la seva llarga trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins DO Penedès del Celler Eudald Massana Noya, que rere 9 generacions aconsegueixen un dels millors vins del nostre país, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Francesc Orella i el celler Eudald Massana Noya
Una tertúlia amb el reconegut actor Francesc Orella, qui ha encarnat personatges de gran rellevància com ‘Tomàs Rossinyol’ de la sèrie Ventdelplà o ‘Merlí Bergeron’, de Merlí; o ha triomfat en els teatres de tot Catalunya amb ‘Art’, i ha participat en pel·lícules amb gran ressò internacional com 'Truman' (Cesc Gay, 2014).
En aquest Vis à Vis, hem conversat de la seva llarga trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins DO Penedès del Celler Eudald Massana Noya, que rere 9 generacions aconsegueixen un dels millors vins del nostre país, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Francesc Orella i el celler Eudald Massana Noya
Una tertúlia amb el reconegut actor Francesc Orella, qui ha encarnat personatges de gran rellevància com ‘Tomàs Rossinyol’ de la sèrie Ventdelplà o ‘Merlí Bergeron’, de Merlí; o ha triomfat en els teatres de tot Catalunya amb ‘Art’, i ha participat en pel·lícules amb gran ressò internacional com 'Truman' (Cesc Gay, 2014).
En aquest Vis à Vis, hem conversat de la seva llarga trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins DO Penedès del Celler Eudald Massana Noya, que rere 9 generacions aconsegueixen un dels millors vins del nostre país, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Francesc Orella i el celler Eudald Massana Noya
Una tertúlia amb el reconegut actor Francesc Orella, qui ha encarnat personatges de gran rellevància com ‘Tomàs Rossinyol’ de la sèrie Ventdelplà o ‘Merlí Bergeron’, de Merlí; o ha triomfat en els teatres de tot Catalunya amb ‘Art’, i ha participat en pel·lícules amb gran ressò internacional com 'Truman' (Cesc Gay, 2014).
En aquest Vis à Vis, hem conversat de la seva llarga trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins DO Penedès del Celler Eudald Massana Noya, que rere 9 generacions aconsegueixen un dels millors vins del nostre país, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Francesc Orella i el celler Eudald Massana Noya
Una tertúlia amb el reconegut actor Francesc Orella, qui ha encarnat personatges de gran rellevància com ‘Tomàs Rossinyol’ de la sèrie Ventdelplà o ‘Merlí Bergeron’, de Merlí; o ha triomfat en els teatres de tot Catalunya amb ‘Art’, i ha participat en pel·lícules amb gran ressò internacional com 'Truman' (Cesc Gay, 2014).
En aquest Vis à Vis, hem conversat de la seva llarga trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins DO Penedès del Celler Eudald Massana Noya, que rere 9 generacions aconsegueixen un dels millors vins del nostre país, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#VisàVis amb Carme Portaceli i el celler El Masroig
Conversem amb Carme Portaceli, tota una institució del teatre català i espanyol. La directora teatral és fundadora de la Factora Escènica Internacional (FEI), i a part de dirigir obres destacades com ‘Troyanas’, ‘Només són dones’ o ‘Fairy’, és professora de l'Institut del Teatre i actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.
Hem repassat la seva trajectòria maridant la conversa amb 3 vins del celler EL MASROIG,de DO Montsant, que entén el vi com un element imprescindible en el dia a dia. Hem acompanyat el tast amb embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Alba Galve
#Visàvis amb Perico Pastor i el celler Cava Guilera
Una tertúlia amb el pintor, il·lustrador i dibuixant català Perico Pastor, autor d'obres repartides per diverses galeries, museus i col·leccions d'art. Al 1993 li van atorgar la Medalla Morera de l'Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997, el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l'Esport en les Belles Arts.
Ens ha explicat el seu recorregut com artista mentre maridàvem la conversa amb 3 vins de Cava Guilera, una petita empresa familiar especialitzada en l'elaboració artesanal de caves de criança. També hem fet un tast d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Guillem Duarte
#Visàvis amb Perico Pastor i el celler Cava Guilera
Una tertúlia amb el pintor, il·lustrador i dibuixant català Perico Pastor, autor d'obres repartides per diverses galeries, museus i col·leccions d'art. Al 1993 li van atorgar la Medalla Morera de l'Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997, el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l'Esport en les Belles Arts.
Ens ha explicat el seu recorregut com artista mentre maridàvem la conversa amb 3 vins de Cava Guilera, una petita empresa familiar especialitzada en l'elaboració artesanal de caves de criança. També hem fet un tast d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Guillem Duarte
#Visàvis amb Perico Pastor i el celler Cava Guilera
Una tertúlia amb el pintor, il·lustrador i dibuixant català Perico Pastor, autor d'obres repartides per diverses galeries, museus i col·leccions d'art. Al 1993 li van atorgar la Medalla Morera de l'Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997, el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l'Esport en les Belles Arts.
Ens ha explicat el seu recorregut com artista mentre maridàvem la conversa amb 3 vins de Cava Guilera, una petita empresa familiar especialitzada en l'elaboració artesanal de caves de criança. També hem fet un tast d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Guillem Duarte
#Visàvis amb Perico Pastor i el celler Cava Guilera
Una tertúlia amb el pintor, il·lustrador i dibuixant català Perico Pastor, autor d'obres repartides per diverses galeries, museus i col·leccions d'art. Al 1993 li van atorgar la Medalla Morera de l'Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997, el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l'Esport en les Belles Arts.
Ens ha explicat el seu recorregut com artista mentre maridàvem la conversa amb 3 vins de Cava Guilera, una petita empresa familiar especialitzada en l'elaboració artesanal de caves de criança. També hem fet un tast d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Guillem Duarte
#Visàvis amb Perico Pastor i el celler Cava Guilera
Una tertúlia amb el pintor, il·lustrador i dibuixant català Perico Pastor, autor d'obres repartides per diverses galeries, museus i col·leccions d'art. Al 1993 li van atorgar la Medalla Morera de l'Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997, el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l'Esport en les Belles Arts.
Ens ha explicat el seu recorregut com artista mentre maridàvem la conversa amb 3 vins de Cava Guilera, una petita empresa familiar especialitzada en l'elaboració artesanal de caves de criança. També hem fet un tast d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Guillem Duarte
#Visàvis amb Perico Pastor i el celler Cava Guilera
Una tertúlia amb el pintor, il·lustrador i dibuixant català Perico Pastor, autor d'obres repartides per diverses galeries, museus i col·leccions d'art. Al 1993 li van atorgar la Medalla Morera de l'Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i el 1997, el premi especial del Comitè Olímpic Espanyol en la Biennal de l'Esport en les Belles Arts.
Ens ha explicat el seu recorregut com artista mentre maridàvem la conversa amb 3 vins de Cava Guilera, una petita empresa familiar especialitzada en l'elaboració artesanal de caves de criança. També hem fet un tast d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Guillem Duarte
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb el Germans Torres i els Cellers Carol Vallès
Sergio i Javier Torres s'han convertit en els bessons més famosos de Catalunya, gràcies al seu carisma i al seu talent innat per la cuina de creació.
Són l'ànima del restaurant Dos Cielos, amb 2 estrelles Michelin, un segell únic de qualitat gastronòmica.
Parlarem de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 caves dels CELLERS CAROL VALLÈS, un celler que aposta per un mètode tradicional d’elaboració, i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Rui
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb els Amics de les Arts o el celler Alta Alella · Celler de les Aus
Els Amics de les Arts són actualment un dels grups més importants del panorama musical català. Amb gairebé 15 anys de trajectòria, la banda formada per Ferran Piqué, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Eduard Costa ha rebut diversos premis de la indústria musical, entre els quals 3 discos d'Or.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava La Taula Petita.
Vam estar acompanyats per Mireia Pujol-Busquets, propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i ens va explicar com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d'aquest cava únic.
Tot acompanyat d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic!
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Joel Joan i el Celler Mas Rodó
El reconegut actor, guionista i director català Joel Joan és una de les figures més estimades del panorama cultural de casa nostra. Va començar la seva carrera artística al teatre, però el recordem sobretot per les seves incursions a la televisió, en programes com Plats Bruts, Porca Misèria o El Crac.
Actualment el podrem veure, juntament amb Àngel Llàcer, al Teatre Nacional de Catalunya encapçalant una gran obra dirigida per Carme Portaceli: Frankenstein.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler Mas Rodó i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Joel Joan i el Celler Mas Rodó
El reconegut actor, guionista i director català Joel Joan és una de les figures més estimades del panorama cultural de casa nostra. Va començar la seva carrera artística al teatre, però el recordem sobretot per les seves incursions a la televisió, en programes com Plats Bruts, Porca Misèria o El Crac.
Actualment el podrem veure, juntament amb Àngel Llàcer, al Teatre Nacional de Catalunya encapçalant una gran obra dirigida per Carme Portaceli: Frankenstein.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler Mas Rodó i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Joel Joan i el Celler Mas Rodó
El reconegut actor, guionista i director català Joel Joan és una de les figures més estimades del panorama cultural de casa nostra. Va començar la seva carrera artística al teatre, però el recordem sobretot per les seves incursions a la televisió, en programes com Plats Bruts, Porca Misèria o El Crac.
Actualment el podrem veure, juntament amb Àngel Llàcer, al Teatre Nacional de Catalunya encapçalant una gran obra dirigida per Carme Portaceli: Frankenstein.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler Mas Rodó i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Joel Joan i el Celler Mas Rodó
El reconegut actor, guionista i director català Joel Joan és una de les figures més estimades del panorama cultural de casa nostra. Va començar la seva carrera artística al teatre, però el recordem sobretot per les seves incursions a la televisió, en programes com Plats Bruts, Porca Misèria o El Crac.
Actualment el podrem veure, juntament amb Àngel Llàcer, al Teatre Nacional de Catalunya encapçalant una gran obra dirigida per Carme Portaceli: Frankenstein.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler Mas Rodó i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Joel Joan i el Celler Mas Rodó
El reconegut actor, guionista i director català Joel Joan és una de les figures més estimades del panorama cultural de casa nostra. Va començar la seva carrera artística al teatre, però el recordem sobretot per les seves incursions a la televisió, en programes com Plats Bruts, Porca Misèria o El Crac.
Actualment el podrem veure, juntament amb Àngel Llàcer, al Teatre Nacional de Catalunya encapçalant una gran obra dirigida per Carme Portaceli: Frankenstein.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler Mas Rodó i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Joel Joan i el Celler Mas Rodó
El reconegut actor, guionista i director català Joel Joan és una de les figures més estimades del panorama cultural de casa nostra. Va començar la seva carrera artística al teatre, però el recordem sobretot per les seves incursions a la televisió, en programes com Plats Bruts, Porca Misèria o El Crac.
Actualment el podrem veure, juntament amb Àngel Llàcer, al Teatre Nacional de Catalunya encapçalant una gran obra dirigida per Carme Portaceli: Frankenstein.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler Mas Rodó i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#Visàvis amb Vicky Peña i el Celler J. Miquel Jané
Vicky Peña, la polifacètica artista catalana , actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió, també ens ha acompanyat en aquest cicle Vis à Vis.
Filla de la reconeguda actriu Montserrat Carulla, Vicky Peña és una de les figures més importants del doblatge en català i castellà, i com a actriu ha rebut diversos grans reconeixements, i l'any 2014, la Generalitat de Catalunya també li atorgà la Creu de Sant Jordi.
Vam poder conversar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler J. Miquel Jané i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#Visàvis amb Vicky Peña i el Celler J. Miquel Jané
Vicky Peña, la polifacètica artista catalana , actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió, també ens ha acompanyat en aquest cicle Vis à Vis.
Filla de la reconeguda actriu Montserrat Carulla, Vicky Peña és una de les figures més importants del doblatge en català i castellà, i com a actriu ha rebut diversos grans reconeixements, i l'any 2014, la Generalitat de Catalunya també li atorgà la Creu de Sant Jordi.
Vam poder conversar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler J. Miquel Jané i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#Visàvis amb Vicky Peña i el Celler J. Miquel Jané
Vicky Peña, la polifacètica artista catalana , actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió, també ens ha acompanyat en aquest cicle Vis à Vis.
Filla de la reconeguda actriu Montserrat Carulla, Vicky Peña és una de les figures més importants del doblatge en català i castellà, i com a actriu ha rebut diversos grans reconeixements, i l'any 2014, la Generalitat de Catalunya també li atorgà la Creu de Sant Jordi.
Vam poder conversar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler J. Miquel Jané i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#Visàvis amb Vicky Peña i el Celler J. Miquel Jané
Vicky Peña, la polifacètica artista catalana , actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió, també ens ha acompanyat en aquest cicle Vis à Vis.
Filla de la reconeguda actriu Montserrat Carulla, Vicky Peña és una de les figures més importants del doblatge en català i castellà, i com a actriu ha rebut diversos grans reconeixements, i l'any 2014, la Generalitat de Catalunya també li atorgà la Creu de Sant Jordi.
Vam poder conversar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler J. Miquel Jané i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#Visàvis amb Vicky Peña i el Celler J. Miquel Jané
Vicky Peña, la polifacètica artista catalana , actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió, també ens ha acompanyat en aquest cicle Vis à Vis.
Filla de la reconeguda actriu Montserrat Carulla, Vicky Peña és una de les figures més importants del doblatge en català i castellà, i com a actriu ha rebut diversos grans reconeixements, i l'any 2014, la Generalitat de Catalunya també li atorgà la Creu de Sant Jordi.
Vam poder conversar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler J. Miquel Jané i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#Visàvis amb Vicky Peña i el Celler J. Miquel Jané
Vicky Peña, la polifacètica artista catalana , actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió, també ens ha acompanyat en aquest cicle Vis à Vis.
Filla de la reconeguda actriu Montserrat Carulla, Vicky Peña és una de les figures més importants del doblatge en català i castellà, i com a actriu ha rebut diversos grans reconeixements, i l'any 2014, la Generalitat de Catalunya també li atorgà la Creu de Sant Jordi.
Vam poder conversar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins del celler J. Miquel Jané i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Àngles Gonyalons i el Celler Cava Vendrell Olivella
Vam conversar amb Àngels Gonyalons, una de les actrius capdavanteres del teatre musical a Catalunya. Va protagonitzar la primera adaptació teatral de Mar i Cel l'any 1988, Un marit ideal (2010) i Sister Act (2014), entre un llistat ampli de grans actuacions.
En el marc de la televisió, ha participat en reconegudes sèries com El cor de la ciutat o El comisario.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins/caves de Cava Vendrell Olivella i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Àngles Gonyalons i el Celler Cava Vendrell Olivella
Vam conversar amb Àngels Gonyalons, una de les actrius capdavanteres del teatre musical a Catalunya. Va protagonitzar la primera adaptació teatral de Mar i Cel l'any 1988, Un marit ideal (2010) i Sister Act (2014), entre un llistat ampli de grans actuacions.
En el marc de la televisió, ha participat en reconegudes sèries com El cor de la ciutat o El comisario.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins/caves de Cava Vendrell Olivella i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Àngles Gonyalons i el Celler Cava Vendrell Olivella
Vam conversar amb Àngels Gonyalons, una de les actrius capdavanteres del teatre musical a Catalunya. Va protagonitzar la primera adaptació teatral de Mar i Cel l'any 1988, Un marit ideal (2010) i Sister Act (2014), entre un llistat ampli de grans actuacions.
En el marc de la televisió, ha participat en reconegudes sèries com El cor de la ciutat o El comisario.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins/caves de Cava Vendrell Olivella i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Àngles Gonyalons i el Celler Cava Vendrell Olivella
Vam conversar amb Àngels Gonyalons, una de les actrius capdavanteres del teatre musical a Catalunya. Va protagonitzar la primera adaptació teatral de Mar i Cel l'any 1988, Un marit ideal (2010) i Sister Act (2014), entre un llistat ampli de grans actuacions.
En el marc de la televisió, ha participat en reconegudes sèries com El cor de la ciutat o El comisario.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins/caves de Cava Vendrell Olivella i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
#VisàVis amb Àngles Gonyalons i el Celler Cava Vendrell Olivella
Vam conversar amb Àngels Gonyalons, una de les actrius capdavanteres del teatre musical a Catalunya. Va protagonitzar la primera adaptació teatral de Mar i Cel l'any 1988, Un marit ideal (2010) i Sister Act (2014), entre un llistat ampli de grans actuacions.
En el marc de la televisió, ha participat en reconegudes sèries com El cor de la ciutat o El comisario.
En aquest Vis à Vis, vam parlar de la seva trajectòria i de molt més, acompanyats de 3 vins/caves de Cava Vendrell Olivella i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Laura Ruiz
COMPARTEIX