COMPARTEIX

Notícies
6 DE NOVEMBRE DEL 2017 per TRESC

El proper diumenge 26 de novembre, de 10h a 15h, el Palau de la Música Catalana obre les portes gratuïtament al públic. Una oportunitat única per visitar l’emblemàtic edifici modernista construït entre el 1905 i el 1908 per l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.

A més, si alguna vegada t’has imaginat cantant a l’escenari del Palau, ara és el teu moment. Durant la jornada s’impartiran tallers de cant coral sota la direcció de Glòria Fernández, directora del Cor Mitjans i Mercè Pi, directora del Cor Petits. T’hi pots inscriure aquí. No t’adormis, que les places volen! Es preparà un petit repertori de música coral i després es farà una actuació a l’escenari del Palau davant del públic assistent a la Jornada de Portes Obertes.

També podràs gaudir d’activitats com actuacions de cantaires solistes dels cors de l'Orfeó Català, visites al Centre de Documentació de l'Orfeó Català, descomptes especials en concerts, descomptes a la Botiga del Palau, menús i preus especials a la cafeteria del Foyer i al restaurant Mirador del Palau i un concurs fotogràfic 2.0 amb l’etiqueta #PortesObertesPalau.

 

El Palau de la Música Catalana és una perla arquitectònica del modernisme català, l'única sala de concerts declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997. L'edifici modernista s'articula al voltant d'una estructura central metàl·lica recoberta de vidre, que en rebre la llum natural converteix l'edifici més significatiu de l'obra de Domènech i Montaner en una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall i forja.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES