COMPARTEIX

Recomanacions
20 D’OCTUBRE DEL 2017 per TRESC

Per als que el retorn de 'Game of Thrones' no us fa ni fred ni calor, no patiu, hi ha vida més enllà del Mur. A la tornada de vacances, comença el curs escolar per moltes sèries que presenten nova temporada. Aquí tens 4 dels tresors més desitjats!

 ‘The Big Band Theory’ i ‘Young Sheldon’

‘The Big Band Theory’ i ‘Young Sheldon’

Tornen els joves i brillants físics de l’exitosa ‘The Big Band Theory’, una de les sèries més esperades d’aquest 2017, així com l’estrena del seu spin-offYoung Sheldon’ (El jove Sheldon). La cadena americana CBS ha anunciat que tant una com l’altra es començaran a emetre el dia 25 de setembre.

La sèrie mostra la vida de quatre científics i de Penny, una atractiu cambrera amb aspiracions de convertir-se en actriu. Tot i ser superdotats –treballen en l’àmbit de l’investigació científica a l’Institut Tecnològic de California– les seves habilitats socials són escasses i tenen problemes per relacionar-se, sobretot amb les dones. Aquesta falta de competències donarà lloc a situacions molt còmiques.

L’spin-off ‘Young Sheldon’ es centra en el personatge de Sheldon Cooper i de com aquest jove amb símptomes del trastorn obsessiu-compulsiu viu l’etapa adolescent.

Al setembre ens espera doble ració de rialles!

 'Stranger Things'

'Stranger Things'

Al juliol de l’any passat, el gegant Netflix estrenava una de les sèries americanes de ciència ficció amb millor rebuda tant per part de la crítica com del públic. Amb una atmosfera que evoca els anys 80 i una oportuna mescla de misteri, intriga i ficció es va convertir en la sèrie revelació de l’any passat.

A Hawkins, Indiana, la misteriosa desaparició de Will Byers, un nen de 12 anys, desencadena l’aparició d’estranyes forces sobrenaturals, organitzacions governamentals secretes i la presència d’una singular nena.

La segona temporada s'estrena a finals d'octubre i, com sempre, crearà una gran expectació.

 'Bron/Broen' (El pont)

'Bron/Broen' (El pont)

Suècia i Dinamarca s’unien al 2011 per crear i produir ‘El pont’, un thriller dramàtic, del qual ja n'han confirmat la 4a temporada.

Al mig del pont de Malmoe, que enllaça els dos països, apareix un cos dividit per la meitat estratègicament col·locat a la frontera. Els policies Saga i Martin de Suècia i Finlàndia, respectivament, són els encarregats d’investigar aquest assassinat obra d’un psicòpata qui, a través dels seus crims, pretén mostrar a la societat els problemes que pateixen els ciutadans.

Es tracta d’un producte de qualitat, a l’alçada de produccions de canals com la BBC o Fox. Segurament per això, aquest últim canal va comprar l’argument i va produir el remake a l’”americana”, ‘The Bridge’.

És internacionalment coneguda la traça del nòrdics per a la novel·la negra i l’intriga, així que no decebrà!

 'Gotham'

'Gotham'

Des de 2014, la cadena FOX aposta pels superherois i aquest any segueix en aquesta línia, amb novetats: arriba la quarta temporada de ‘Gotham’, que es començarà a emetre el 28 de setembre.

La sèrie està basada en els primers personatges de DC Còmics, especialment en James Gordon i Bruce Wayne, l’identitat secreta de Batman. Així mateix també relata la història de diferents malvats com el Pingüí, l’Espantaocells o el Sr. Fred.

El millor que trobem en aquesta producció són els personatges, caracteritzats escrupolosament. La fotografia i l’estètica, molt ben estudiada, retrata Gotham com una ciutat obscura amb aire decadent que ajuda a la intriga i al drama que se’ns mostra.

Els amants de DC Còmics i els superherois estaran contents!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES