COMPARTEIX

Recomanacions
22 DE MARÇ DEL 2017 per TRESC

La primavera arriba amb la cartellera teatral ben carregada, amb èxits que fa setmanes que fan parlar i estrenes que prometen. Què millor que deixar-te recomanar per altres amants del teatre, com tu? Aquestes són les obres teatrals més recomanades pels socis del TR3SC que ja les han vist:

‘La mare’, per Neus, sòcia 80755

Es tracta d’una obra intimista, amb un llenguatge fàcil i contundent. El text és extraordinari, construït a base de frases curtes i diàlegs trepidants. [...] Tot i que és la primera vegada que Andrés Lima i Emma Vilarasau treballen junts, el resultat final ha estat magnífic! [...] El personatge de la mare no és un paper fàcil d’interpretar, cal demostrar gran seguretat en el personatge i tenir un gran desplegament de registres. Com era d’esperar, l’Emma Vilarasau ho aconsegueix amb nota. [...] Jo de vosaltres no me la perdria!

 

‘El preu’, per Jordi, soci 84781

Magnífic text. Les paraules i els conceptes permeten pujar a les golfes de les nostres vides a treure les nostres misèries, els nostres enganys... la nostra vida. Magnífica interpretació i posada en escena, tots -actors i actriu- en un treball de gran nivell. Calen més obres així. 

 

‘L’ànec salvatge’, per Josep, soci 413

Obra d'Henrik Ibsen que curiosament és la primera vegada que es representa a Catalunya, amb adaptació de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique i amb una direcció magistral per part d'aquest últim. [...] Una espectacular i magnífica posada en escena acompanyada d'una perfecta il·luminació. Una música meravellosa que durant tota la representació ens ofereix al piano Carles Pedragosa. I un repartiment de luxe [...] tots fan un treball fantàstic, tot i que vull afegir que E. Tarrats broda el personatge de la nena. Un IMPRESCINDIBLE per gaudir de valent de bon teatre.

 

‘Art’, per Joan, soci 42790

Un text divertit, amb ritme incessant, servit per tres grans actors que fan oblidar els seus papers més mediàtics. Tot plegat per trobar el revers de l'amistat i les relacions humanes.

 

 



 ‘Cartas de amor’, per Anna Maria, sòcia 56100

Fantàstica interpretació i posada en escena. La pell de gallina al final de l'obra amb el públic dret i un aplaudiment de reconeixement a la feina ben feta d'aquests dos fantàstics actor i actriu.

 

 

 

‘Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano’, per Montserrat, sòcia 8913

El millor de l'obra és la brillant actuació de Josep Maria Pou, de qui mai en tens prou. Pel que fa als diàlegs, ens ajuden a comprendre el pensament de Sòcrates i, a més, pareix que estan ben documentats, tot i que el filòsof mai plasmés res per escrit. Una peça per reflexionar sobre la "democràcia" grega i les moltes perversions encara vigents.

 

‘Yerma’, Xavier, soci 81179

Versió d'un clàssic de Lorca que frega l'excel·lència, Projecte Ingenu torna a demostrar que són una companyia a seguir de ben a prop amb una gran posada en escena, una escenografia magnifica i unes actuacions brillants, menció a part per la protagonista, una Alba José que ens meravella [...] amb una actuació extraordinària, sense cap dubte un imperdible de la cartellera.

 

‘Rigoletto’, per Josep, soci 413

Un Rigoletto de luxe és el que he tingut la sort de poder gaudir al Liceu. Excel·lents el tenor mexicà Javier Camarena en la seva estrena en el rol del Duc de Màntua i el baríton malagueny Carlos Álvarez com Rigoletto, personatge que ja ha interpretat en diverses ocasions. Magnífica així mateix la soprano siciliana Desirée Rancatore en el paper de Gilda. Molt content per l'aposta del Liceu d'haver inclòs en el repartiment talents de casa nostra [...] Espectacular escenografia minimalista amb una plataforma en moviment, dificultosa per als intèrprets però de atraient visualitat per a l'espectador. Magnífic vestuari venecià renaixentista amb predomini del vermell.

 

‘Carmina Burana’, per Marcelo, soci 33238

La Fura lo ha vuelto a hacer...ha bordado esta maravilla de Orff! La orquesta, los cantantes, el coro, la puesta es sencillamente IMRESIONANTE! ¡A no perdérselo!

 

 

 

‘Gente Bien’, per Tomàs, soci 12433

És la Cubana, ni més ni menys! I això és garantia de diversió i esbarjo absoluts. Grans actors, excel·lents cantants, bons ballarins i magnífica juguesca d’en Jordi Milán (quan hi aneu ho entendreu). Recomanable per a tothom, i si algú no ha vist mai La Cubana (no sé si n’hi haurà gaires), ara és el moment!

 

 

Invisible’ per Gemma, sòcia 111355

És una obra amb tres actors meravellosos que borden els seus respectius papers, les cançons maquíssimes. És una obra que et porta del somriure a les llàgrimes i a la emoció. Toca temes durs i complexes de forma molt sensible i, a la vegada, fresca. No és un musical per riure, és un musical per escoltar, sentir, emocionar-se, reflexionar i que no et deixa en absolut indiferent. Crec que val la pena anar-lo a veure!

 ‘La mare’, per Neus, sòcia 80755

‘La mare’, per Neus, sòcia 80755

Es tracta d’una obra intimista, amb un llenguatge fàcil i contundent. El text és extraordinari, construït a base de frases curtes i diàlegs trepidants. [...] Tot i que és la primera vegada que Andrés Lima i Emma Vilarasau treballen junts, el resultat final ha estat magnífic! [...] El personatge de la mare no és un paper fàcil d’interpretar, cal demostrar gran seguretat en el personatge i tenir un gran desplegament de registres. Com era d’esperar, l’Emma Vilarasau ho aconsegueix amb nota. [...] Jo de vosaltres no me la perdria!

 ‘El preu’, per Jordi, soci 84781

‘El preu’, per Jordi, soci 84781

Magnífic text. Les paraules i els conceptes permeten pujar a les golfes de les nostres vides a treure les nostres misèries, els nostres enganys... la nostra vida. Magnífica interpretació i posada en escena, tots -actors i actriu- en un treball de gran nivell. Calen més obres així. 

 ‘L’ànec salvatge’, per Josep, soci 413

‘L’ànec salvatge’, per Josep, soci 413

Obra d'Henrik Ibsen que curiosament és la primera vegada que es representa a Catalunya, amb adaptació de Marc ArtigauCristina Genebat Julio Manrique i amb una direcció magistral per part d'aquest últim. [...] Una espectacular i magnífica posada en escena acompanyada d'una perfecta il·luminació. Una música meravellosa que durant tota la representació ens ofereix al piano Carles Pedragosa. I un repartiment de luxe [...] tots fan un treball fantàstic, tot i que vull afegir que E. Tarrats broda el personatge de la nena. Un IMPRESCINDIBLE per gaudir de valent de bon teatre.

 ‘Art’, per Joan, soci 42790

‘Art’, per Joan, soci 42790

Un text divertit, amb ritme incessant, servit per tres grans actors que fan oblidar els seus papers més mediàtics. Tot plegat per trobar el revers de l'amistat i les relacions humanes.

 ‘Cartas de amor’, per Anna Maria, sòcia 56100

‘Cartas de amor’, per Anna Maria, sòcia 56100

Fantàstica interpretació i posada en escena. La pell de gallina al final de l'obra amb el públic dret i un aplaudiment de reconeixement a la feina ben feta d'aquests dos fantàstics actor i actriu.

 ‘Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano’, per Montserrat, sòcia 8913

‘Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano’, per Montserrat, sòcia 8913

El millor de l'obra és la brillant actuació de Josep Maria Pou, de qui mai en tens prou. Pel que fa als diàlegs, ens ajuden a comprendre el pensament de Sòcrates i, a més, pareix que estan ben documentats, tot i que el filòsof mai plasmés res per escrit. Una peça per reflexionar sobre la "democràcia" grega i les moltes perversions encara vigents.

 ‘Yerma’, Xavier, soci 81179

‘Yerma’, Xavier, soci 81179

Versió d'un clàssic de Lorca que frega l'excel·lència, Projecte Ingenu torna a demostrar que són una companyia a seguir de ben a prop amb una gran posada en escena, una escenografia magnifica i unes actuacions brillants, menció a part per la protagonista, una Alba José que ens meravella [...] amb una actuació extraordinària, sense cap dubte un imperdible de la cartellera

 ‘Rigoletto’, per Josep, soci 413

‘Rigoletto’, per Josep, soci 413

Un Rigoletto de luxe és el que he tingut la sort de poder gaudir al Liceu. Excel·lents el tenor mexicà Javier Camarena en la seva estrena en el rol del Duc de Màntua i el baríton malagueny Carlos Álvarez com Rigoletto, personatge que ja ha interpretat en diverses ocasions. Magnífica així mateix la soprano siciliana Desirée Rancatore en el paper de Gilda. Molt content per l'aposta del Liceu d'haver inclòs en el repartiment talents de casa nostra [...] Espectacular escenografia minimalista amb una plataforma en moviment, dificultosa per als intèrprets però de atraient visualitat per a l'espectador. Magnífic vestuari venecià renaixentista amb predomini del vermell.

 ‘Carmina Burana’, per Marcelo, soci 33238

‘Carmina Burana’, per Marcelo, soci 33238

La Fura lo ha vuelto a hacer...ha bordado esta maravilla de Orff! La orquesta, los cantantes, el coro, la puesta es sencillamente IMRESIONANTE! ¡A no perdérselo!

 ‘Gente Bien’, per Tomàs, soci 12433

‘Gente Bien’, per Tomàs, soci 12433

És la Cubana, ni més ni menys! I això és garantia de diversió i esbarjo absoluts. Grans actors, excel·lents cantants, bons ballarins i magnífica juguesca d’en Jordi Milán (quan hi aneu ho entendreu). Recomanable per a tothom, i si algú no ha vist mai La Cubana (no sé si n’hi haurà gaires), ara és el moment!

 ‘Invisible’ per Gemma, sòcia 111355

‘Invisible’ per Gemma, sòcia 111355

És una obra amb tres actors meravellosos que borden els seus respectius papers, les cançons maquíssimes. És una obra que et porta del somriure a les llàgrimes i a la emoció. Toca temes durs i complexes de forma molt sensible i, a la vegada, fresca. No és un musical per riure, és un musical per escoltar, sentir, emocionar-se, reflexionar i que no et deixa en absolut indiferent. Crec que val la pena anar-lo a veure!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES