3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Bohème

La Bohème

  • 1 de novembre del 2024 a les 18:00h
  • Teatre Municipal El Jardí de Figueres - Figueres
40€
2X1
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Reserva

DESCRIPCIÓ

*PROMOCIÓ ESPECIAL DIARI EMPORDÀ: 2X1 limitat. Es reserva online i es paga a taquilla. S'ha de reservar dues unitats d'entrades per poder obtenir el descompte.

Cent vint-i-vuit anys després de la seva estrena en el Teatre Regi de Torí (Itàlia, en 1896), La bohème de Giacomo Puccini continua sent, possiblement, l'òpera més popular entre el públic, amb més de 500 produccions cada any a tot el món.


Per què tornem una vegada i una altra a La bohème? Potser és l'atemporalitat d'aquesta òpera inesgotable, basada al seu torn en la novel·la i l'obra teatral Scènes de La Vie de Bohème,de Henri Murger, amb una música impressionant i una història molt humana que la converteix en una vivència emotiva.


Ara, tens una oportunitat excepcional per a delectar-te amb La bohème al Teatre de Figueres.


Ambientada a París en el segle XIX, La bohème explica la vida d'un grup d'amics artistes i bohemis, que han de fer de tot per a tirar endavant. L'amor apareix i passa a ser el centre de tot, amb la parella formada per Rodolfo, poeta, i Mimì, costurera. Amor a primera vista, ple de tendresa, que els protagonistes no saben molt bé com gestionar quan una terrible malaltia irromp en la relació.


Amb La bohème, Puccini captura la bellesa i la tristesa de l'amor jove i, a través d'una melodia romàntica i emocional amb moments tan commovedors com l'ària ¿Che gelida manina", explora els temes de la pobresa i la mort, però també de la solidaritat.


 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

1 de novembre del 2024 a les 18:00h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 1 de novembre del 2024 a les 18:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX