3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Museu de la Música
Museu de la Música
Museu de la Música
Museu de la Música

Museu de la Música

  • De dimarts a diumenge
  • Museu de la Música - Barcelona
6€
2X1
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El Museu de la Música de Barcelona és la institució de l'Ajuntament de Barcelona dedicada a la reflexió, l'experimentació i el coneixement sobre el fet musical i l'art sonor. Amb la missió d'investigar, col·leccionar, conservar, interpretar i exposar el patrimoni lligat al fet sonor i musical, el Museu de la Música parteix d'una visió transnacional i plural que entén la història com a resultat d'encontres i processos complexos, en un marc social ric i divers, híbrid i multicultural. És una àgora de trobada i un lloc de debat, coneixement i gaudi que permet a la ciutadania i a les comunitats l'exercici dels seus drets culturals, a partir del rol central que tant el fet sonor com musical ocupen en la societat. Amb una de les col·leccions d'instruments més riques d'Europa, amb unes instal·lacions úniques i un ample programa d'activitats adreçades a tots els públics, el Museu esdevé un dels principals nodes de l'activitat musical de la ciutat i l'únic d'aquestes característiques de l'Estat.


L'inici d'aquest museu es remunta a l'any 1921, quan la Comissió Municipal de Cultura inicia el projecte d'un Museu del Teatre, la Música i la Dansa, amb una gran donació fundacional d'instruments per part de la societat civil. El 1932 es va inaugurar, al Palauet Albéniz, el primer Museu d'Instruments de Música Antics, tancat posteriorment a causa de la guerra civil.


L'any 1946 s'inaugurà, en les dependències del Conservatori del Bruc, el Museu Municipal de Música. Entre 1983 i 2001, el Museu romangué obert al Palau Quadras, edifici modernista de l'arquitecte Puig i Cadafalch. L'any 2007 s'inaugura l'actual seu del Museu, integrada en L'Auditori.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

De dimarts a diumenge

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

C/Lepant, 150
08013 - Barcelona

Museu de la Música
C/Lepant, 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Taquilles

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX