3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TEMPORADA 2023- 24 · PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

TEMPORADA 2023- 24 · PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

  • Fins al 31 d'octubre
  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
diversos
DES DE
20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

El Palau de la Música Catalana és sinònim de qualitat i excel·lència; seguint aquesta línia d'exquisidesa, aquesta temporada 2023-24 us proposem una oferta atractiva de concerts, amb grans figures del panorama internacional, joves promeses, artistes locals i repertoris que abracen des de peces més populars fins a d'altres més contemporànies. L'Orfeó Català i els cors de la casa, liderats per Pablo Larraz, continuaran al centre de la nostra programació amb la qualitat de sempre i afrontant nous grans reptes, com la gira que portarà l'Orfeó a Hamburg.

Així, amb aquesta programació 2023-24, volem posar de manifest com el Palau i els seus cors contribueixen a posicionar la cultura (amb l'art i la música, especialment) com a valor universal, com a recurs indispensable per a la millora i el desenvolupament de les persones.

I és en la línia d'aquest creixement personal que vertebrem el tema de la temporada: la connexió de la humanitat amb la natura, com els éssers humans ens sorprenem (i ens emocionem!) en contemplar un oceà, un jardí curull de vegetació o ¿un bosc amb llum de capvespre" com sovint s'ha descrit la nostra Sala de Concerts.

En l'any que commemorem el centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner, creador i arquitecte del Palau, us convidem a sorprendre-us i a bategar contemplant la natura des dels ulls del gran arquitecte modernista, i a la vegada escoltant la millor música interpretada en aquest espai màgic. A més de la programació musical, comptarem també amb artistes visuals i digitals relacionats amb la temàtica de la natura, com Entangled Others, autors de la imatge gràfica creada amb intel·ligència artificial que il·lustra el catàleg que teniu a les mans.

Finalment, vull agrair la confiança i l'esforç de tots els que fan possible la realitat del Palau de la Música Catalana i d'aquesta temporada de concerts: l'equip humà del Palau i l'Orfeó, col·laboradors de la casa, socis de l'Orfeó Català, mecenes, institucions públiques, artistes, públic i abonats; gràcies per formar part d'aquest projecte i per continuar custodiant els nostres valors fundacionals d'excel·lència, participació, compromís social, catalanitat, innovació i sostenibilitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Fins al 31 d'octubre

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dj.
31
oct.
TEMPORADA 2023- 24 · PALAU DE LA MÚSICA CATALANA
Palau de la Música Catalana
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
TEMPORADA 2023- 24 · PALAU DE LA MÚSICA CATALANA
Palau de la Música Catalana - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX