3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobrim Tirol i Salzburg

Descobrim Tirol i Salzburg

  • Sortides 06/08, 13/08 i 17/09
  • Promoviatges - Barcelona
1705€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen ¿ Barcelona ¿ Munic ¿ Niederau

Recollida amb l'autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol directe de les 09.15 hores en direcció Munic. Arribada prevista a les 11.15 hores. Dinar. En acabar farem una visita guiada de la capital bavaresa i ciutat olímpica. En destaquem els jardins, belles fonts, escultures, el Marienplatz amb el nou i vell ajuntament i el famós Carilló Sortida cap al cor del Tirol. Arribada a l'Hotel Sonnsschein 4* o similar, situat en un entorn envoltat de muntanyes. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Niederau ¿ Salzburg ¿ Niederau
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Salzburg, ciutat natal de Mozart. A través d'una visita guiada descobrirem aquesta joia arquitectònica plena d'edificis de l'edat mitjana, del romànic, Renaixement, Barroc i cases nobles, classicistes de la monarquia. Passejarem pels carrerons del nucli antic per conèixer l `exterior dela catedral, la plaça de Mozart i la plaça del Mercat fins a arribar al Getreidegasse, famós carrer comercial amb rètols de ferro forjat. Destaquem també el parc del Palau de Mirabell, situat a la vora del riu Salzach i des d'on gaudirem d'una magnífica panoràmica de la ciutat i de la Fortalesa de Salzburg. Dinar. A la tarda gaudirem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 3
Niederau ¿ Tren de vapor del Zillertal ¿ Cascades de Krimml ¿ Niederau

Esmorzar a l'hotel. Anirem cap a Fügen per agafar el tren de vapor del Zillertal que fa un recorregut a través de la bonica vall. Dinar. En acabar, ens dirigirem cap a les cascades de Krimml, que figuren entre les més boniques dels Alps. Necessitarem calçat còmode. Després d'una curta caminada entre boscos i paisatges meravellosos, podrem veure aquestes cascades, que en tres salts d'aigua aconsegueixen baixar 380 metres d'alçada, amb 10.000 litres per segon, les més cabaloses de tot Europa. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 4
Nierderau ¿ Castell de Tratzberg ¿ Pertisau ¿ Achenkirch ¿ Nierderau

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins al Castell de Tratzberg, un dels castells més bells d'Europa. Realitzarem la visita guiada, que impressionarà les persones més interessades en l'art i la cultura.. Arribada i trasllat a Pertisau, un petit poble al cor d'una reserva ecològica a la regió de muntanya del Karwendel. Dinar. A la tarda ens embarcarem en un vaixell per fer la travessia fins al nord del llac Achensee, on gaudirem de la bellesa del llac de muntanya més gran del Tirol i les brillants aigües de color verd maragda. Arribada a Achenkirch i retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 5
Niederau ¿ Großglockner ¿ Kitzbühel ¿ Nierderau

Esmorzar a l'hotel. Avui ens dirigirem cap la carretera alpina més famosa i espectacular d'Àustria, la Carretera dels Somnis dels Alps, que uneix els Estats de Carintia i Salzburg i que ens portarà a través de diferents zones climàtiques i paisatges, prats i boscos, fins a la muntanya més alta del país, el Großglockner. Aquesta ruta travessa el Parc Nacional Hohe Tauern, que protegeix un dels més bells emplaçaments dels Alps orientals i a un gran nombre d'espècies vegetals i animals. Dinar. De retorn a l'hotel, farem una breu parada a la localitat de Kitzbühel, ciutat medieval i uns dels principals paradisos de la jet set. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 6
Niederau ¿ Innsbruck ¿ Wattens ¿ Niederau

Esmorzar a l'hotel. Sortirem cap al famós turó de Bergisel, a Innsbruck, on visitarem el Tirol Panorama Museu. Aquí trobarem la pintura panoràmica gegant Riesenrundgemälde, amb una representació impressionant de les Lluites tiroleses per la llibertat en un llenç de 1.000 m2. Continuarem cap al centre històric d'Innsbruck, una de les ciutats més belles d'Àustria situada entre muntanyes. Recorrerem amb un guia local el nucli antic i l'Arc del triomf. També destaquem l'església de la Cort, amb quaranta estàtues d'avantpassats i membres de la família de l'emperador Maximilià. Dinar. A la tarda anirem a Wattens, on realitzarem la visita dels Mons de Cristall d'Swarovski, el laberint lluent que ha encisat fins avui dia més de deu milions de visitants de tot el món. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 7
Nierderau ¿ Oberammergau ¿ Munic ¿ Barcelona ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Oberammergau. Aquest poblet bavarès es podria definir com ¿de conte", amb casetes blanques i amb la fusta típica de Baviera. El que el fa realment especial són les seves façanes pintades amb frescos. Farem una passejada acompanyats del guia de Promoviatges. En acabar, sortida cap a l'abadia d'Ettal que podrem admirar en visita lliure. Dinar. Trasllat fins a l'aeroport de Munic per sortir en el vol directe a les 19.30 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 21.30 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb l'autocar cap als punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'aviò
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament
Trasllat a l'aeroport des de diversos punts de Catalunya


No inclosos
Esmorzar del primer dia, sopar de l'últim i begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com inclosos

Taxes aèries: 130€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX