3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cadires
Cadires

Cadires

  • Fins al 13 de desembre
  • Teatre Goya - Barcelona
20,00 €
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • 30% de descompte per la Comunitat TRESC per les funcions del 29/11 i 06/12.

 

*****

La Mont, després de molts anys farta de carregar l'estigma de ser considerada només una actriu còmica, tenia ganes de fer una obra ¿profunda" per reflexionar sobre la vellesa i el pas del temps. Una obra com Les cadires de Ionesco, aquell mite del ¿Teatre de l'absurd" en què dos vells preparen una sala buida plena de cadires per transmetre a uns convidats ¿ que potser ja no vindran mai ¿ el missatge conclusiu de tota una vida.

L'Oriol ¿ probablement l'actor que més personatges ha representat mai a Teatre Nacional de Catalunya ¿ estava una mica cansat de les excentricitats del teatre contemporani i tenia unes ganes enormes de fer un teatre més ¿relaxat". Malgrat la seva trajectòria en el món de l'escena més ¿alternativa" i estrambòtica, l'Oriol va començar fent sarsueles i teatre infantil, i de tant en tant encara es pregunta si no hauria estat més feliç si s'hagués pogut dedicar a fer teatre popular sense aspiracions artístiques ni intel·lectuals.

La Mont va anar a buscar l'Oriol convençuda que li obriria les portes d'alguns teatres públics o subvencionats, i a l'Oriol li va semblar que amb una estrella còmica com la Mont aconseguiria, per fi, tornar al teatre més entretingut per passar l'estona. Però la realitat va ser que durant uns quants anys tots dos actors van recórrer els diferents despatxos de programadors amb les seves propostes, sense gaire èxit. Ara bé: de cop, les coses semblen haver canviat, i aquestes dues velles glòries del teatre català per fi podran plantar les seves cadires en un escenari que les aculli amb els braços oberts...

És una producció de Centaure Produccions i Teorema Teatre Amb el suport de l'OSIC Agraïments: Família Llurba i Càndida Pérez. Sala Beckett /Obrador Internacional de Dramatúrgia i Espai BES.Ionesco, Fellini, Marília Samper, Marc Rosich, Lluïsa Cunillé i Manolo Da Costa. Jordi Domènech. Distribució: Bitò Produccions.

FITXA TÈCNICA

AutoriaOriol Genís i Mont Plans
DireccióAlbert Arribas
Durada1h. 30min.
Intèrprets:Mont Plans i Oriol Genís

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

C/ Joaquín Costa, 68
08001 - Barcelona

Teatre Goya
C/ Joaquín Costa, 68, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Fins al 13 de desembre

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX