3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Muerte de un viajante

Muerte de un viajante

  • Teatre Romea - Barcelona
28,00 €
17€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Willy Loman és un viatjant de comerç que ha entregat tot el seu esforç i la seva carrera professional a l'empresa per a la qual treballa. El seu objectiu és donar una vida millor a la seva família, la dona i els dos fills, que l'adoren i als quals vol inculcar l'ambició per triomfar i progressar en l'escala social.

Treballador infatigable, ara, amb seixanta-tres anys, exhaust i esgotat després d'una vida sense descans, veu com la seva posició a l'empresa trontolla. Les vendes ja no són les que eren i la productivitat cau en picat, la qual cosa provoca que la relació amb els seus caps es faci insostenible. El seu matrimoni tampoc va bé i la relació amb els fills amaga un secret antic que els omple de ressentiment i que amenaça de destrossar l'estabilitat familiar. Tot això el porta a una espiral de depressió i autodestrucció, en la qual l'únic suport és la seva abnegada esposa, l'única que sembla entendre'l. A mesura que es compliquen els esdeveniments i els seus somnis s'esvaeixen, tot es precipita cap a un final tràgic al qual el vençut viatjant sembla abocat inexorablement.

La crueltat d'un capitalisme salvatge en el qual l'ésser humà només val per què és capaç de produir, la frustració pels somnis no complerts, la incapacitat de pares i fills per expressar el seu amor, les complexes relacions de parella i la necessitat de triomfar i ser acceptat per la resta, són els eixos sobre els quals pivota aquesta obra mestra de la dramatúrgia contemporània, una demolidora reflexió sobre l'ésser humà que, com a bon clàssic, resulta tan actual avui com quan es va escriure a mitjans de segle.

FITXA TÈCNICA

AutoriaArthur Miller
DireccióRubén Szuchmacher
Durada1 h 50 min.
IdiomaCastellà
Intèrprets:Imanol Arias

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

C/Hospital 51
08001 - Barcelona

Teatre Romea
C/Hospital 51, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX