3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sónar 2022 · DIJOUS DIA

Sónar 2022 · DIJOUS DIA

  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
35€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Ets nou al TRESC? Si tens dificultat per reservar o validar el teu CODI, posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem com procedir!*

CARTELL DIJOUS:

 

awwz, b1n0 live a/v, chico blanco, coucou chloe, depresión sonora, eartheater, gela, jayda g, lady shaka, lafawndah, lechuga zafiro, manara, ms nina, oneohtrix point never, paranoid london live, partiboi69, pongo, rojuu, sega bodega, simona, tarta relena, uniiqu3 live, veeeky presented by ministry of culture of taiwan i més.

 

 

Un any més torna el Sònar per a vestir l'estiu barceloní del millor ambient. Amb un cartell de primera línia, les incorporacions de Jennifer Cardini b2b Perel, Anfisa Letyago, Kabza De Small x DJ Maphorisa (Scorpion Kings), Samantha Hudson, Paranoid London, Partiboi69, Pongo entre molts d'altres se sumen a un total de més de 100 artistes que actuaran del 16 al 18 de juny a Barcelona. Per ser soci del TRESC pots gaudir d'un exclusiu 30% de descompte per a totes les sessions del festival.

 

ATENCIÓ: Segueix l'enllaç de reserva, registra't a la plataforma DICE i introdueix el codi TRESC + el teu número de soci. Automàticament podràs gaudir del descompte individual per a una persona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX