3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Equality 2
Equality 2
Equality 2
Equality 2
Equality 2

Equality 2

  • Jardins de l'HOTEL ESTELA, SITGES - Sitges
30-50€
-25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

EQUALITY 2 suposa el retorn per segon any consecutiu de la companyia internacional de circ acrobàtic Les Farfadais a Sitges, contribuint a omplir de màgia les nits d'estiu en un entorn a l'aire lliure i 100% segur, als jardins del singular Hotel Estela Barcelona, "L'hotel de l'Art" al costat del Port de Sitges-Aiguadolç, les nits de dijous, divendres i dissabte

EQUALITY 2 convida a submergir-nos en un espai oníric i sensual, on la companyia ens guiarà en un recorregut sense fre a través de les diverses disciplines acrobàtiques aèries, dissenyat sota la direcció de Stéphane Haffner, fundador de la companyia, i que a ningú deixa indiferent.

Amb una proposta oberta a tots els públics, el xou ofereix una oportunitat única, elegant i pedagògica per a educar als nens en els valors de la igualtat de gènere i la diversitat afectiva. En paraules del mateix Stephane Haffner, creador del xou i director artístic de la companyia, "Equality és la funció que volgués haver pogut veure quan era nen, quan em veia diferent a tots".

"Viure la pròpia llibertat al màxim, allunyat de cap mena de restricció" seria el lema de Stephane Haffner, director artístic i co-creador juntament amb el seu germà d'aquesta vasta companyia de caràcter internacional que reuneix desenes d'acròbates, gimnastes i ballarins de primera línia, actuant de manera continuada amb produccions a tot el món des de fa ja 22 anys. El cast actual estarà compost per actors procedents d'Itàlia, Espanya, Xile, Rússia i els Estats Units.

ENTRADES:

Entrada Zona Súper VIP: visibilitat i comoditat excel·lent. Ampolla de cava inclosa amb el tiquet. Sense descompte: Entrades aqui 

Entrada Zona VIP: visibilitat molt bona. Beguda inclosa. No hi ha descompte: Entrades aqui

Entrada ZONA A: 50€ amb -25% dte. TRESC: 37,50€

Entrada ZONA B: 40€ amb -25% dte. TRESC: 30,00€

Entrada ZONA C: 30€ amb -25% dte. TRESC: 22,50€

FITXA TÈCNICA

DireccióStephane Haffner
Durada60 min.
Intèrprets:Les Farfadais

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Av del port d'Aiguadoç, 8, 08870 Sitges
08870 - Sitges

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX