3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Misèria
Misèria
Misèria

Misèria

  • Sala Fènix - Barcelona
16€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

10€ per entrades comprades abans del 31/10

---

Com hem arribat a viure tan alienats del patiment de les persones que ens envolten?

S'ho pregunta l'autora d'aquesta peça, un text en el qual no falta la crítica, però tampoc una espurna d'esperança. Barcelona, amb el seu paisatge marí i urbà, pot ser un paradís i també pot ser l'infern. La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom. Aquesta peça és la crònica d'un suïcidi. Un cant a la vida i a l'amor, però sobretot una crítica social aguda i fina. Miseria és una radiografia de l'ara i aquí, és un tou de reflexions i sentiments i impulsos. És un crit, és un silenci. És una mica de llum quan tot el que t'envolta és boira densa. La vida i la mort poden ser tan accidentals com poètiques i al·legòriques. Hi ha un home sol a l'escenari.

Hi ha un home sol a l'escenari que se sent un home sol al món, també. L'acompanyem en un viatge pels seus pensaments íntims, pels seus records, les accions i la calma puntual. Miseria és una peça agredolça, que exposa amb transparència la bellesa i el dolor, l'amor i la mort.

Perquè casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d'algú¿

Firma la peça Queralt Riera, una llicenciada en direcció escènica i dramatúrgia per l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia (Barcelona) que porta des del 2017 estrenant les seves obres i de vegades dirigint-les ella mateixa en escenaris de Madrid i de Barcelona. No love No sex, Todos, Aquí, l'amor (no es per mi, va dir Medea) o Pruna (premi Adrià Gual 2019 de l'Institut del Teatre, vist al Grec 2020) són algunes de les seves creacions escèniques.

Dirigeix la posada en escena Sergi Pompermayer, un dramaturg, director i guionista que ha signat conegudes sèries i treballs documentals per a televisió, a més d'haver escrit peces teatrals com Zowie, Àngels, Refugiats, El sexe dels objectes o Cafè.

FITXA TÈCNICA

AutoriaQueralt Riera
DireccióSergi Pompermayer
Durada60 min.
IdiomaCastellà
Intèrprets:Felipe Cabezas

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Carrer Riereta 31
08001 - Barcelona

Sala Fènix
Carrer Riereta 31, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX