3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Grec en Família · Reggae per xics - Festival Grec

Grec en Família · Reggae per xics - Festival Grec

  • Teatre Grec - Barcelona
12€
8€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

8€per la funció del 3 de juliol*
-20%de dte. per les funció del 3 de juliol

*Promoció amb entrades limitades a 50 unitats.  

VEURE TOTS ELS DESCOMPTES DEL FESTIVAL GREC

***

La festa familiar del Grec s'estén enguany durant dos dies dedicats a la millor música per a tots els públics, començant pels ritmes jamaicans d'una banda que presenta un disc nou amb el qual ens conviden a solcar els oceans.

Pugeu alCalypso, el vaixell que ens conduirà en aquesta travessia musical i que rep el seu nom en homenatge al conegut oceanògraf Jacques-Yves Cousteau. No, no és a l'únic navegant al qual ret homenatge aQuadern de Bitàcola, el seu últim disc, el projecte musical Reggae per Xics. Veniu al concert del Grec, un dels dos que, amb el de la banda Xiula, integren enguany la programació del Grec en Família, i podreu reviure l'imaginari oceànic de l'escriptor Jules Verne, el capità Nemo i el seu submaríNautilusi del dibuixant de còmics Hergé, pare de Tintín i el capità Haddock, tots ells bons coneixedors de la infinita riquesa que guarden els oceans. Ho fareu gràcies a la música, una característica adaptació del repertori tradicional als ritmes jamaicans, el ritme, l'humor i aquesta pedagogia que tan bé saben aplicar elsReggae per Xics.

Dotze cançons, vuit de les quals originals, formenQuadern de Bitàcola, un disc (cinquè del projecte i el primer en tres anys) que inclou també una adaptació d'un tema del Projecte Càntut. Tot, a càrrec d'una banda de Sant Feliu de Llobregat formada per nou músics, energia pura, que interpreten els seus temes en un escenari especialment dissenyat per a ells i amb un embolcall de so i llum d'alta volada. A ritme de reggae, viureu aventures extraordinàries, descobrireu els animals i plantes que habiten els oceans i veureu què passa quan una societat com la nostra es dedica a omplir el mar amb els residus que genera.

Reggae, emoció i missatge, en un concert per a nens i nenes en el qual els pares, mares i acompanyants s'ho passaran la mar de bé.

FITXA TÈCNICA

Durada75 min
IdiomaCatalà
Intèrprets:Interpretació musical: Reggae per Xics

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del 6 de maig

La promoció d'entrades a 8€ és vàlida per 2 entrades per espectacle per carnet de soci/a fins a esgotar existències

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX