3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Quina feinada!
Quina feinada!

Quina feinada!

  • Teatre del Raval - Barcelona
18€
16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si a EE.UU. aquest èxit novaiorquès el protagonitza en Jesse Tyler Ferguson, el pèl roig de la sèrie Modern Family, en l'adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d'aquest agent de reserves d'un modern i luxós restaurant de moda a la ciutat.

Per aquest passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d'una calorosa tarda d'estiu i ell¿ és tots els personatges. Un treball d'orfebreria actoral i un esforç vocal sense precedents que ens deixarà bocabadats, ens farà riure i ens emocionarà.

SOBRE L'ESPECTACLE:

El 2016, una obra anomenada Fully committed triomfava a Broadway amb l'actor Jesse Tyler Ferguson, (més conegut per la sèrie Modern family) com a protagonista. El text, escrit per Becky Mode, va ser elogiat per crítics i públic, que la van considerar una de les comèdies més divertides de l'any.

Després de 40 anys dedicat a la seva carrera al cinema, Ventura Pons torna al món del teatre amb Quina feinada!, l'adaptació de l'espectacle feta per ell mateix per als escenaris catalans. I ho fa amb Roger Pera com a únic intèrpret, donant vida a un actor sense feina als escenaris que, per sobreviure, treballa agafant les reserves telefòniques d'un restaurant de luxe, però també a tota la resta de personatges, cosa que pot semblar una bogeria, però ho fa encara més hilarant.El repte per a l'actor és considerable, doncs interpreta vora 25 personatges diferents. Segons Roger Pera, el plantejament de l'espectacle ¿és un joc teatral intens" i alhora ¿un homenatge al món del doblatge", del qual forma part des de ben petit. A aquesta amalgama de veus diferents s'hi suma un ritme còmic cada cop més frenètic, que Pons defineix com ¿una autèntica bogeria".

FITXA TÈCNICA

Autoria Becky Mode
DireccióVentura Pons
Intèrprets:Roger Pera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

C/Sant Antoni Abat, 12
08001 - Barcelona

Teatre del Raval
C/Sant Antoni Abat, 12 , 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX