3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Prometeu

Prometeu

  • Sala Beckett - Barcelona
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Projecte Olympus és una sèrie teatral basada en una visió crítica i desenfadada dels mites grecs destinada a nenes i nens, que puguin gaudir de l'espectacle en autonomia sense la presència dels pares a sala. Una porta d'entrada per als més joves al món de la mitologia, on hi trobarem històries antigues revisades i connectades amb l'actualitat. La proposta també vol despertar en els adults una nova lectura dels mites a través dels ulls dels seus fills.

El primer volum de la sèrie està dedicat a la figura de Prometeu.

Sinopsi

Diu el mite que Prometeu és castigat per Zeus per haver lliurat el foc als homes, alliberant-los així de la seva condició animal. Així, una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver desobeït el cap de l'Olimp. Encara que també podríem dir que una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver donat una oportunitat a la raça humana a través d'un acte de solidaritat. És Prometeu un sabotejador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra poders despòtics? Ho fa de manera sincera i raonada o simplement per rebequeria i donar-se importància? Els mites grecs, com tots els mites, hi són perquè a través d'ells puguem interrogar-nos sobre la naturalesa humana, no per força per trobar respostes unívoques.

A petició de la companyia, aquest és un espectacle exclusivament dirigit a infants de 6 a 11 anys, sense presència d'adults. Els adults hauran d'esperar fora de la sala i deixar sols els infants perquè gaudeixin de l'espectacle amb autonomia.

FITXA TÈCNICA

AutoriaAgrupación Señor Serrano
Durada45min

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer de Pere IV, 228-232
08005 - Barcelona

Sala Beckett
Carrer de Pere IV, 228-232, 08005 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: Dues hores abans de començar la funció

Sala d'assaig A petició de la companyia, aquest és un espectacle exclusivament dirigit a infants de 6 a 11 anys, sense presència d'adults. Els adults hauran d'esperar fora de la sala i deixar sols els infants perquè gaudeixin de l'espectacle amb autonomia.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX