3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Doggerland, Sol de mitjanit

Llibres: Doggerland, Sol de mitjanit

  • Fins exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

Doggerland, d'Élisabeth Fihol (Anagrama)

Desembre de 2013. La potent depressió atmosfèrica batejada com Xaver plana sobre el nord d'Europa convertida en una bomba meteorològica. Des del Met Office de Exeter, Ted Hamilton és un dels meteoròlegs que llança l'alerta sobre la perillosa tempesta que s'acosta. I avisa també a la seva germana Margaret, professora d'Arqueologia a la Universitat de St Andrews, que té previst viatjar a Dinamarca per donar una conferència sobre Doggerland, la porció de terra que en el Mesolític unia les costes del Regne Unit amb el continent i que va acabar submergida sota les aigües de l'oceà.
Però Ted no aconsegueix dissuadir-la del seu viatge, i a Dinamarca Margaret coincidirà amb Marc Berthelot, amb qui en els seus anys d'estudiant va mantenir una relació amorosa. Marc, que ara treballa per a la indústria petrolífera i també participa en el simposi, se sent inquiet per la sospita que es pugui repetir en un futur no molt llunyà un desplaçament de capes tectòniques com el que va suposar la desaparició de Doggerland, la qual cosa hauria conseqüències catastròfiques.
Enmig de la tempesta, que ha tocat ja terra i buida els carrers, es produeix el retrobament dels antics amants després de dues dècades sense veure ... Però aquests personatges conformen tan sols una de les dimensions d'una novel·la que té moltes: la humana, la geològica, l'ecològica, l'econòmica.
Amb una prosa absorbent, Élisabeth Filhol explora els avencs dels éssers humans i dels continents, escruta les depressions atmosfèriques i l'explotació i especulació petrolífera que amenaça l'equilibri ecològic del planeta ... Agosarada, arriscada i portentosa, en Doggerland s'entrecreuen els insondables desitjos i sentiments humans.

Sol de mitjanit, de Stephenie Meyer (Fanbooks)

Torna la mítica novel·la Crepuscle, ara des del punt de vista de l'Edward.
La història, a través dels ulls de l'Edward, agafa un nou i fosc gir. Conèixer la bonica i misteriosa Bella és el més intrigant i desconcertant que ha experimentat en la seva llarga vida com a vampir. A mesura que sabem detalls més fascinants sobre el passat de l'Edward i la complexitat dels seus pensaments interns, entenem per què aquesta és la seva lluita definitiva. Com éss possible que s'enamori de la Bella tot i sabent que està posant la seva vida en perill?
A Sol de mitjanit, Stephanie Meyer ens retorna a un món que ha captivat milions de lectors i, a partir del mite clàssic d'Hades i Persèfone, ens presenta una novel·la èpica sobre els plaers profunds i les devastadores consequències de l'amor immortal.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX