3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El Matarranya

El Matarranya

  • Sortida el 7 de setembre
  • Promoviatges - Barcelona
330€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Primer dia Punts d'origen ¿ Calaceit ¿ Cretes ¿ Vall-de-roures Recollida amb el nostre autocar als punts d'origen definits i sortida en direcció a la històrica comarca del Matarranya, a cavall entre Catalunya i Aragó. Una de les característiques de la seva gent és la llengua que parlen, un popurri o mescla entre el català i el castellà. La nostra primera visita serà Calaceit, considerat un dels pobles més bonics de la península. L'atractiu principal del seu conjunt medieval són les capelles construïdes sobre les antigues portes d'entrada a la població. Amb un guia local passejarem pels seus carrers porticats, admirarem la seva plaça major, les seves cases senyorials i la façana barroca de l'església de l'Assumpció. També visitarem la preso Dinar en un restaurant. En acabar, ens dirigirem a Cretes, petita població amb molt d'encant. Passejarem pels seus carrers empedrats i admirarem la plaça major. Els amants dels dolços podran degustar els deliciosos productes tradicionals del Matarranya, com les ¿casquetas¿ o els ¿carquinyols" d'avellana al conegut forn de Llerda. Tot seguit, arribarem a la capital de la comarca, Vall-de-roures. Instal·lació i allotjament a l'hotel el Salt www.hotelelsalt.com/el-hotel/ . Al capvespre, descobrirem alguns dels racons més especials del poble de la mà de la nostra guia.

Segon dia Vall-de-roures ¿ Beseit ¿ La Freixneda Esmorzar a l'hotel. Aquest matí, descobrirem la capital de la comarca del Matarranya. Un guia local ens ajudarà a conèixer amb detall la història d'aquesta vil·la. Pausadament, pujarem pels seus carrers empinats fins al castell i l'església de Santa Maria, i visitarem l'interior d'aquest conjunt monumental. Des d'aquest turó gaudirem de la vista de la vall del Matarranya i del pont de pedra del segle XVI que veurem més tard. Després d'aquest passeig a peu, ens traslladarem amb el nostre autocar a Beseit, una bonica població on descobrirem els seus portals medievals i l'arquitectura de les seves cases senyorials tot passejant pels seus carrers. Dinar en un restaurant. A la tarda, farem l'última visita d'aquests pobles amb encant, La Freixneda. Caminarem per la part antiga, veurem el seu ajuntament i la plaça major, l'església del Pilar i la Casa de la Encomienda. En acabar, retorn a Vall-de-robres. Sopar i allotjament a l'hotel.

Tercer dia Vall-de-roures ¿ Horta de Sant Joan ¿ Punts d'origen Esmorzar a l'hotel. Deixarem la comarca del Matarranya i ens endinsarem a la comarca de la Terra Alta, coneguda pels seus vins i per l'àrea natural del massís dels Ports. Visitarem Horta de Sant Joan amb guia local, una bonica població de cases esglaonades que amaguen un conjunt arquitectònic i renaixentista considerat Bé Cultural d'Interès Nacional. La seva popularitat li ve donada pel fet que el pintor Pablo Picasso hi va residir en dues ocasions. Visitarem el Centre Picasso, on trobarem una mostra fefaent dels lligams profunds que uneixen aquesta terra amb el gran artista, lligams que ell mateix va sintetitzar en la cèlebre frase: ¿Tot el que sé ho he après a Horta". Acabada la visita, deixarem aquestes comarques muntanyoses per arribar a la costa. Dinar en un restaurant de Cambrils. A la tarda, retorn als nostres punts d'origen.


Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC (pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge a Promoviatges.

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

 

Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX