3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sòria: història i natura

Sòria: història i natura

  • Sortides el 13 de setembre i el 4 d'octubre
  • Promoviatges - Barcelona
755€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Primer dia. Diumenge. Punts d'origen ¿ Calatayud ¿ Sòria Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Calatayud. Dinar. A continuació, seguirem fins arribar a Sòria, la ciutat que va inspirar poetes i escriptors per la seva llum, espiritualitat i equilibri. Realitzarem la visita guiada de la part monumental de Sòria i ens sorprendrà com la ciutat ha sabut recollir el seu patrimoni de segles per adequar-lo a la modernitat. Arribada a l'Hotel Alfonso VIII 4* o similar. Sopar i allotjament.

Segon dia. Dilluns. Sòria: Vinuesa ¿ Laguna Negra ¿ Castroviejo Esmorzar a l'hotel. Sortida al matí per anar a Vinuesa i visita guiada del seu centre històric, on gaudirem de les diverses casones i palauets. Hi destaca el ¿Lavadero", lloc en el qual es rentava la llana de les ovelles abans de vendre-la. Després, anirem a la ¿Laguna Negra", la qual posseeix una bellesa màgica. És una llacuna glacial situada a la serralada dels Pics d'Urbión. També passejarem per l'entorn. Dinar. A la tarda, anirem al singular paratge natural de Castroviejo, un dels llocs més impressionants pel seu gran atractiu i singularitat de la província de Sòria. Grans roques modelades per la natura amb formes capritxoses esquitxen els seus verds prats. Des del mirador, gaudirem de les majestuoses vistes amb els pinars, praderes, pobles, Sòria... fins a perdre's a la llunyania. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Tercer dia. Dimarts. Sòria: Berlanga de Duero ¿ Numancia ¿ Ribera del Duero Esmorzar a l'hotel. Avui, començarem el nostre recorregut amb la visita de Berlanga de Duero, vila declarada Conjunt Històrico-Monumental amb un patrimoni monumental envejable. Destaquem la seva Plaça Major, bon exemple de l'arquitectura castellana, el castell musulmà, el palau dels Ducs de Frias i la col·legiata de Santa Maria, d'estil gòtic-renaixentista i que va ser un exemple a seguir per moltes altres esglésies pel seu concepte de l'espai i per la puresa de les seves línies. Retorn a Sòria per dinar. Continuació cap al jaciment arqueològic de Numància, símbol de la resistència i de la lluita d'un poble per la seva llibertat i que ha aportat més informació sobre el món celtibèric que qualsevol altre jaciment. Durant la visita, podrem contemplar l'entramat de carrers, les restes d'alguns habitatges o la reconstrucció de sendes cases celtiberes i romanes, que convertiran la nostra visita en un autèntic viatge en el temps. Continuarem amb la visita de la ribera del Duero de la ciutat de Sòria, d'on destaquem San Juan de Duero. Aquest impressionant monestir amb edificació que data entre els segles XII-XIII, compta amb un impressionant claustre que conserva les quatre crugies, amb una col·lecció d'estils en execució del més sorprenent. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Quart dia. Dimecres. Sòria: ¿Cañones del Río Lobos" ¿ Burgo de Osma ¿ Calatañazor Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap al Parc Natural de ¿Cañones del Río Lobos", on podrem fer una passejada per gaudir de la exuberant bellesa natural de l'entorn. Continuarem cap a Burgo de Osma i visitarem aquesta bella població, antiga i monumental ciutat episcopal situada a peus del riu Ucero que ofereix un dels recintes medievals millor conservats de tota la província i declarada conjunt d'interès històrico-artístic. Recorrerem el seu centre d'on destaquem la Plaça Major, l'Hospital de Sant Agustí i la seva Catedral, sorprenent per la seva monumentalitat. Dinar. A l'hora convinguda, anirem cap a la vila medieval emmurallada de Calatañazor. Podrem passejar pel seu carrer Major de cases en pedra, fang i xemeneies còniques. La nostra visita guiada ens permetrà conèixer la intensa història d'aquesta vila fronterera, situada en un entorn privilegiat de bells paisatges naturals. Retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia. Dijous. Sòria: Santo Domingo de Silos ¿ Covarrubias Esmorzar a l'hotel. Aquest matí anirem cap el Monestir de Santo Domingo de Silos. Visitarem aquesta abadia benedictina, la qual disposa d'un extraordinari claustre romànic. Continuació a Covarrubias. Dinar. A la tarda, visitarem aquesta vila històrica de gran riquesa monumental. Ens sorprendrà com les seves cases, carrers, monuments i el seu entorn natural, recullen essències celtiberes, romanes, visigodes, medievals i barroques, convertint-lo en un dels llocs més interessants i emblemàtics de la província. A l'hora convinguda, retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Divendres. Sòria ¿ Tarazona ¿ Punts d'origen Esmorzar a l'hotel i sortida en direcció a Tarazona, on podrem gaudir del seu centre històric amb l'Ajuntament, el Barri Jueu, el Barri d'El Cinto, etc. Dinar. A l'hora convinguda, continuarem el viatge de retorn als nostres punts d'origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.


Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC (pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge a Promoviatges.

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX