3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joan Pera · TEATREZOOM

Joan Pera · TEATREZOOM

  • ONLINE ZOOM
5€
3€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'El pare de la núvia'

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal. Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el ¿bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final. Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat¿ El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

 

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica

Les sessions es realitzen de forma virtual a través de l'aplicació Zoom. Cada sessió té un màxim de 50 usuaris i una durada d'entre 40 i 50 minuts que s'estructuren de la manera següent:

. Durant els primers 10-15 minuts s'ofereix un fragment provisional o assaig del muntatge (en directe o gravat) que s'està promocionant.
. A continuació, s'inicia una conversa informal entre la persona prescriptora, l'artista i la resta d'assistents que vulguin participar-hi en què es contextualitza el fragment vist en la trajectòria de la companyia, de la dramatúrgia o de la cartellera actual.
. Posteriorement, de cada trobada s'elabora un vídeo-resum d'uns 2 minuts que es penja a les xarxes de Recomana per a difondre el cicle i la producció.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

ONLINE ZOOM

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Places limitades.
Es facilitaran les instruccions d'accés a cada sessió, de manera personalitzada, a tots els compradors. d'entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX