3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sons Solers 2020
Sons Solers 2020
Sons Solers 2020
Sons Solers 2020
Sons Solers 2020

Sons Solers 2020

  • Divendres 10 de juliol
  • MAS SOLERS - Sant Pere de Ribes
35€
30€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

FESTIVAL D'ESTIU A FINCA MAS SOLERS

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta dels que se celebren a Catalunya. Nascut a l'estiu de 2014, el festival de Finca Mas Solers ha apostat per una programació de qualitat basada en la música feta al país i per una essència pròpia que el converteixen en el que anomenem SLOW FESTIVAL.

Quan falten escassos cinc mesos per a la celebració de la 7a edició del Sons Solers, el proper divendres 10 de juliol, el festival de Finca Mas Solers ha anunciat la primera artista confirmada: Suu.

 

En només dos anys, Suu (nom artístic de Susana Ventura) s'ha convertit en una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l'actualitat. Va començar penjant, als seus canals de Youtube i Instagram, trossos de les seves cançons i va acabar enregistrant el seu primer disc, "Natural" (Halley, 2018), al costat del productor Carlos Avatar (El Kanka, El niño de la Hipoteca, etc.).

 

El seu pop festiu i mestís, així com la seva forma de cantar tant natural i pròxima, ha captivat a més de 70.000 seguidors a les xarxes socials i ha fet que sigui una aposta infal·lible en els festivals més importants de l'Estat. Un èxit absolut assolit gràcies a la seva naturalitat, al seu particular timbre de veu i al seu do innat per a la composició

 

Ara arriba al Sons Solers amb "Ventura" (Halley Records), el seu segon treball publicat aquest 2020 i produït per Carlos Sadness, que ha aconseguit portar la seva música un pas endavant. Un bon exemple són els seus nous singles, Tant de bo i Eres un temazo, dues perles molt encomanadisses de pop íntim i lluminós amb detalls de reagge i ska.

 

 

Un Slow Festival únic al territori

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l'impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades... A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

 

La seva àmplia i variada oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la Finca s'hi pot gaudir d'una zona chill out, espai gastronòmic i una zona de cocteleria. A més, com és habitual, el festival tornarà a comptar amb aparcament gratuït (aforament limitat) i la moneda oficial serà el Sonso, que es bescanviarà a l'interior del recinte.

 

Finca Mas Solers

Aquest palauet d'estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l'Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l'aire lliure, actes d'empresa, rodatges d'anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials.  

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

FINCA MAS SOLERS, S/N
08810 - Sant Pere de Ribes

MAS SOLERS
FINCA MAS SOLERS, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX