3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatge a Moscou. El cor de Rússia

Viatge a Moscou. El cor de Rússia

  • CANCEL·LAT
  • XL Viatges (Viatges Cases Singulars) - Barcelona
1500€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

ITINERARI

Dijous 28 de maig
Presentació a l'aeroport de Barcelona i sortida del vol amb destí Moscou . Arribada i trasllat a l'hotel. Moscou és el cor de Rússia, una ciutat antiga i sempre jove, amb moltes cares i al mateix temps d'una sola. Moscou creix i es transforma sense perdre el seu aspecte de autèntica ciutat russa.

Divendres 29 de maig
Pel matí, visita panoràmica de la ciutat per veure La Plaça Roja: en èpoques anteriors a la Plaça Roja tenien lloc tot tipus d'esdeveniments, tant religiosos, com laics. A l'època soviètica les festes de la Revolució Socialista d'Octubre i de la Victòria a la Segona Guerra Mundial es commemoraven amb desfilades militars. Dinar en un restaurant local. Per la tarda, visita de la Galeria Estatal Tretyakov, on podrem veure l'art i els artistes russos que han contribuït a la història russa o han estat molt a prop d'ella. Va ser així com va ser concebuda pel seu fundador, el mercader Pablo Mikhailovich Tretyakov (1832-1898), i com ha estat dirigida fins avui. Sopar lliure.

Dissabte 30 de maig
Sortida en direcció Serguiev Posad i visita. La fundació del poble de Sergiev Posad es remunta al s. XIV, temps de l'edificació del monestir de la Santa Trinitat i Sant Sergi, una perla de la arquitectura russa. És conegut entre els estrangers com el ¿Vaticà Rus" per ser seu del Patriarca de Tota Rússia, centre de l'església ortodoxa. Entre els seus tresors més grans estan la catedral de la Santa Trinitat de pedra blanca (1423), l'edifici més antic decorat amb les icones pintades pel famós artista rus Andréi Rublev i els seus alumnes; l'església de l'Esperit Sant (1476); la catedral de l'Assumpció (1554) i el campanar de cinc nivells (s. XVIII). L'exposició del museu mostra l'art del brodat rus antic, or i vaixella de plata, vidre i mobiliari palatí. També, s'exposen atributs de la vida rural dels segles XIX i XX. Dinar a un restaurant local i tornada a Moscou.
Per la tarda visitarem el metro de Moscou. Inaugurat el 15 de maig de 1935 pel poder soviètic com a símbol d'avanç tecnològic i industrial del sistema polític, el Metro de Moscou era el ¿Palau del Poble". A la seva decoració van participar els més importants artistes de l'època i es van utilitzar materials procedents de tots els racons del país, volent simbolitzar la unitat dels pobles soviètics. Encara avui és el principal medi de transport de la ciutat i un dels principals del món, amb 200 km de línies y 145 estacions. Visitarem les més importants, construïdes amb luxosos materials, com més de 20 varietats de marbre i granit decorades amb pintures, vidrieres, murals, mosaics i inclús grups escultòrics. Sopar lliure.

Diumenge 31 de maig
Visita del Museu Gorki que es troba a la Mansió de Riabushinski. És una de les obres més interessants del modernisme moscovita. El seu constructor fou l'arquitecte Shejtel, la seva fantasia i mestratge s'observen en cada un dels detalls i l'organització de l'espai: la famosa escala amb forma d'onada i els motius de la natura i del mar apareixen en nombrosos manuals sobre arquitectura modernista. Degut a que els Riabushinski formaven part dels Vells Creients de Rússia, la casa disposa d'un oratori que no es pot veure des de l'exterior. A continuació, visita de la Finca Kuskovo. Des del segle XVII fins als nostres dies es conserva el conjunt arquitectònic ¿ la residència del comte Sheremetiev destinada per a les recepcions, festes i passejos. S'ha conservat el palau, l'església, les Cases Itàlica i Holandesa, l'hivernacle, l'Ermitatge... El palau va ser construït el 1770, els seus interiors són rics i variats, destaca la Sala Blanca de Vall, amb grans finestrals i nombrosos miralls. Visita del Parc Tsaritsyno. És un dels parcs més reconeguts a nivell nacional i mundial. Es pot visitar el Gran Palau Kazakova que té un estil classicisme. Avui, es poden veure exposicions permanents del museu, així com exposicions temporals, concerts i altres esdeveniments. El Temple de la Mare de Déu va ser construït originalment el 1722al lloc de l'església de fusta. Després va ser reconstruïda vàries vegades i finalment va ser restaurada el 1998. Dinar a un restaurant local. Visita al Museu Pushkin. El Museu Estatal de Belles Arts Pushkin alberga una de les més grans col·leccions d'art estranger de Rússia: més de 670.000 pintures, escultures, dibuixos, obres d'art aplicat, objectes arqueològics i monedes des de la antiguitat fins l'actualitat. Les col·leccions inclouen rèpliques d'alta qualitat i motllos de guix de les obres de la antiguitat, l'Edat Mitjana i el Renaixement, així com obres originals de pintura, escultura, gràfics i arts i artesanies. Sopar lliure.


Dilluns 1 de juny
Visita del Kremlin, un dels conjunts artístics més impressionant del món, una ciutat dins d'un altra, que va néixer el 1156. Aquí van deixar la seva petjada creadora grans artistes italians en època d'Iván III. Destaca: el Palau de l'Arsenal amb 875 canons, el palau del Senat, el Teatre del Kremlin i el Palau dels Congressos, el Canó Tsar, mai disparat però el més gran del món, les Catedrals de l'Arcàngel Sant Miquel, la dels Dotze Apòstols, la de l'Assumpció, la més elegant i representativa amb cúpules en forma de bulb. Visita a l'Armeria, col·lecció de joies i tresors de la corona russa.
Després visita a la Catedral de Crist el Salvador. El 25 de desembre de 1812 l'emperador rus Alexandre I va signar l'ordre per començar la construcció del temple consagrada a la victòria de Rússia sobre els exèrcits de Napoleó. El nou temple tenia l'objectiu de simbolitzar les gestes de soldats russos i representar gratitud il·limitada a la Providència. Sota el regnat del Tsar Nicolau I, es va fixar el lloc de construcció, escollit per una raó: es podia veure el temple des de qualsevol punt de la ciutat i la seva proximitat amb el Kremlin simbolitzaria la integració de la Catedral de Jesucrist, el Salvador en la història i cultura de Rússia. La Catedral de Jesucrist va guardar el seu aspecte original durant 48 anys, però el temple no corresponia l'esperit soviètic i Iosif Stalin va ordenar derrocar-ho el 5 de Desembre de 1931. Als anys 80 va aparèixer la idea de reconstruir la catedral segons el seu disseny original. La nova catedral es va construir pel 850 aniversari de la ciutat i va obrir les seves portes el 19 d'agost de 2000. Té capacitat per més de 10.000 persones i avui és admirada com una de les més belles catedrals del país. Dinar en un restaurant local. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Cases Singulars):

Quan es rebi la confirmació, s'haurà de fer la paga i senyal de 300 € a: La Caixa ES43 2100 3291 93 2200250379 (NOMBRE, APELLIDOS-MOSCOU)

Una vegada s'ha realitzat l'ingrés, s'haurà d'enviar un correu electrònic amb el justificant de pagament a casessingulars@casessingulars.com

CANCEL-LACIÓ
Si en el termini de 7 dies naturals no s'ha realitzat el pagament, es cancella automàticament la reserva.

ADREÇA

Pere Serafí, 31, bajos
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El viatge Inclou
· Acompanyant d'un guia de Cases Singulars
· Avions BCN-MOSCOU-BCN (El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva)
· Tasses d'aeroport
· 4 nits i esmorzar en Hotel 4* en habitació doble
· Visites en castellà
· 4 esmorzars
· Entrades i visites comentades
· Servei privat de bus
· Assegurança de viatge amb cancel·lació inclosa
· Dossier informatiu i bossa de viatge


No inclou
· Visat
· Qualsevol servei no especificat


Suplement habitació individual: 195 €
* El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX