3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Sra. Tomasa · GUITAR BCN 2020

La Sra. Tomasa · GUITAR BCN 2020

  • POSPOSAT
  • Apolo - Barcelona
12€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
POSPOSAT

DESCRIPCIÓ

NOVA DATA: 10 DE MAIG DE 2020

 

 

Pensar en la Sra. Tomasa implica pensar en fusió. És el substantiu que defineix la manera de fer, de treballar, en la qual les diferents voluntats dels membres de la banda es fusionen conceptualment en la personalitat de la Tomasa i es materialitzen en cançons i ritmes. Set nois joves amb una sola veu i el desig d'evolucionar i reinventar-se.

La Sra. Tomasa, com a personatge fictici, no és més que la personificació d'aquesta barreha sonora, de la intersecció creativa de set músics i d'aquesta continua cerca comuna per a reflectir les seves ambicions, les seves inquietuds, els seus sentiments i pensaments que els representa com a persones i com a banda.

Aquest procés es veu reflectit en el seu segon LP titulat ¿Nuestra Clave" en el qual es reflecteix aquesta sinergia, amb la qual fan un passet més , cuiden el so i en el qual la producció electrònica i la part més orgànica van de la mà per a vestir el missatge desenfadat i positiu que emeten.

Aquesta frenètica carrera de fons ha portat per 9 països a aquest grup de nois, fent que l'idioma i el llenguatge es quedin en un segon pla, deixant que el cos, la vibració i el moment portin el timó i rumb. És per això, que viure'ls i experimentar-los en viu és la millor manera de descobrir-los .

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Entrades amb descompte limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX