3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Bon dia, Diari d'en Rowley i Sara i les golejadores

Llibres: Bon dia, Diari d'en Rowley i Sara i les golejadores

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

Bon dia

A través dels cops d'escombra de la vella Montserrat, rere el vidre entelat del bar de la plaça, amb la peixatera que pren paciència amb la Consol i l'avi Josep que reposa, comença un nou dia a un poble qualsevol. Un conte basat en la cançó homònima d'Els Pets, que explica el despertar d'un poble i us convida a viure l'aventura d'un "Bon dia".

Comprant aquest llibre col·laboreu amb l'ONG Open Arms. Podeu entrar a nanit.cat per a més informació i descarregar-vos recursos complementaris per gaudir d'aquesta cançó contada.

Diari d'en Rowley
Jeff Kinney

Em dic Rowley Jefferson i aquest és el meu llibre. Ara tinc un diari com el meu amic Greg! Li he posat per títol Diari del Rowley, perquè parla de mi, un xaval superguai. També hi apareix molt el Greg, perquè és el meu millor amic. De vegades els pares em diuen coses no gaire bones sobre el Greg i entenc que no el veuen com jo. Jo espero que us agradi el meu llibre, perquè he pencat molt per fer-lo. I també espero que li agradi al Greg.

Sara i les golejadores
Laura Gallego i Laia López

A la Sara li agrada el futbol amb bogeria, però no la deixen jugar a l'equip de l'escola... perquè és només per a nois! Així que es proposa convèncer les seves amigues (i qualsevol altra noia que vulgui) per crear un equip de futbol femení. Però tan sols podran competir en la lliga interescolar si demostren que són capaces de jugar millor que els nois. Ho aconseguiran?

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX