3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Liv On, Un amic de Kafka i altres contes i El noi que xutava porcs

Llibres: Liv On, Un amic de Kafka i altres contes i El noi que xutava porcs

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

Liv On

Olivia Newton-John, Beth Nielsen Chapman i Amy Sky

Aquest preciós i emotiu llibre il·lustrat forma part de The LIV ON Project, un projecte creat per Olivia Newton-John, Beth Nielsen Chapman i Amy Sky amb el desig de transformar el seu dol personal en sanació a través de la música. Un àlbum amb les lletres de les cançons acompanyades de les sensibles i delicades il·lustracions d'Ignasi Blanch, i en col·laboració exclusiva a escala mundial amb Flamboyant. Aquest llibre inclou el cd amb les cançons originals de l'Olivia Newton-John, la Beth Nielsen Chapman i la Amy Sky i les lletres en anglès a la part final.

 

Un amic de Kafka i altres contes

Isaac Bashevis Singer

Isaac Bashevis Singer va saber retratar com ningú altre la vida i els costums de les comunitats jueves de l'est d'Europa a començament del segle XX. I també el desarrelament del seu exili posterior. Els vint-i-un relats que formen aquest volum parlen de la fi d'una època, amb una galeria de personatges extraordinaris: el rabí pare de família que veu amb tristesa com els seus fills s'adapten a un estil de vida modern, la velleta exiliada als Estats Units que desconfia de tothom, la parella que s'enamora però no sap com deixar enrere els fantasmes de l'holocaust, un actor vell que assegura haver conegut a Kafka i que ara deambula pels bars de Varsòvia pidolant, el filòsof que prefereix ser pobre abans que casar-se amb una dona rica que l'atabala, un home que rep un cop al cap i es transforma en endeví...

 

El noi que xutava porcs

Tom Baker

El Robert Caligari té tretze anys i és un sàdic en potència. Mai no ha encaixat en el que se suposa que un noi ha d'encaixar. Ha crescut tan allunyat com ha pogut de qualsevol mena de sentiment que no li garantís una satisfació cruel i forassenyada. I avui morirà. Sense ser-ne conscient, el seu darrer dia serà un festival de violència i caos.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX