3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Pack DVD Adult: "Intimate stranger + The sweetest sound + L'altre Rusiñol"
Pack DVD Adult: "Intimate stranger + The sweetest sound + L'altre Rusiñol"

Pack DVD Adult: "Intimate stranger + The sweetest sound + L'altre Rusiñol"

REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

INTIMATE STRANGER
Segurament mai heu sentit parlar de Joseph Cassuto, però al final de Intimate Stranger pensareu que era l'home més fugisser, fascinant, desconcertant i misteriós que mai ha existit. Cassuto és l'avi matern d'Alan Berliner, un jueu d'orígen palestí que venia cotó als japonesos a Egipte abans de la 2ª Guerra Mundial. Quan les tropes de Hitler estaven a pocs kilómetres d'Alexandria, la familia de Cassuto es va dividir per la meitat per retrobar-se a New York després de la guerra. Tots, excepte el mateix Cassuto que es trasllada al Japó on pasava 11 mesos a l'any, abandonant virtualment a la seva esposa i fills als U.S. mentre continua els seus negocis i un affair amoròs de per vida amb la cultura japonesa. 17 anys després de la seva mort, el seu net construeix un trencaclosques poètic i emocional sobre la vida del seu avi. El que emergeix d'això és un curiós llegat admiració i amor per part dels socis japonesos; ressentiment per part de la seva familia. En funció de l'entrevistat Cassuto era un aventurer romàntic o un gandul que evitava les responsabilitats familiars; un home en el centre dels aconteixements històrics o un ningú.

THE SWEETEST SOUND (2001)
Alan Berliner és un advocat a Columbia. Alan Berliner és un treballador social a Seattle, Washington. Alan Berliner és un cèlebre fotògraf a Los Angeles, California. Cansat de ser confós amb aquesta gent i tot aquell que vulgui compartir el seu nom, Alan Berliner, el cineasta de New York (no confondre amb el cineasta belga Alain Berliner) decideix lliurar-se de l'espantós Síndrome del Mateix Nom. La solució: convidar a sopar a casa seva a tots els Alans Berliners del món. Amb la intimitat i l'humor d'un assaig personal, Berliner es submergeix de cap a la piscina de noms d'Amèrica a la recerca de tresors i perills amagats dins del seu propi nom. Una pel·lícula que comença amb la búsqueda d'identitat es transforma en una meditació sobre la mortalitat. Durant el camí, confronta als seus pares sobre l'orígen del seu nom, a la seva germana sobre els noms que va ficar als seus fills i visita The Jim Smith Society, the National Linda Convention, els carrers de New York, els monuments commemoratius de l'Holocaust, el Vietnam Memorial i l'AIDS Quilt.

L'ALTRE RUSIÑOL
Més enllà del personatge faceciós del viatge en carro i els duros a quatre pessetes o del famós pintor de jardins, "L'altre Rusiñol" aprofundeix en qüestions com ara l'addicció a la morfina, l'autocreació del propi mite, les contradiccions d'un home trencador però misogin, o l'evident empremta de la formació comercial que va rebre del seu avi quant a enfocar la seva carrera artística com un negoci.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX